СДСМ-изборна програма

• Креатор на темата Креатор на темата kmitev
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Малце постаро, напуштија некои од оркестарот.

r94k1v.jpg

15mmpee.jpg

sdsm izborna programa...hehehehehehehehehehehehehehehehehe
sdsm ja ima istata izborna programa sto ja imase i vo 1990ta godina, istiot kadar, istite nameri...mislam deka na graganite mu e pojke od jasno deka sdsm dokolku pobedi ke gi postigne istite raboti sto gi postigna vo tekot na dosegasno vladeenje, T.E. edno golemo NISTO!
no sepak narodot mislam deka e svesen kakvi se rabotite vo Makedonija momentalno, i koj raboti za Makedonija i Makedoncite, a koj raboti za da go kleveti covekot koj postignuva, raboti, sozdava, ispolnuva!

sdsm izborna programa...hehehehehehehehehehehehehehehehehe
sdsm ja ima istata izborna programa sto ja imase i vo 1990ta godina, istiot kadar, istite nameri...mislam deka na graganite mu e pojke od jasno deka sdsm dokolku pobedi ke gi postigne istite raboti sto gi postigna vo tekot na dosegasno vladeenje, T.E. edno golemo NISTO!
no sepak narodot mislam deka e svesen kakvi se rabotite vo Makedonija momentalno, i koj raboti za Makedonija i Makedoncite, a koj raboti za da go kleveti covekot koj postignuva, raboti, sozdava, ispolnuva!

Ако мислиш на приватниот живот,“исполнува“ да,тоа е реалноста,но за тоа не мораше да биде премиер.:toe:

Од кога бе СДСМ знаат шо е изборна програма ??????????????????????????????????????????????????????????????????????

ne!
privatniot zivot i politikata ne se mesaat!Nikola Gruevski svojot privaten zivot ne go mesa so politickiot!a visoki funkcioneri na sdsm vo svojata izborna programa stavaat delovi od privatniot zivot na premierot samo zaradi toa sto neznaat sto drugo da stavat, i sakaat da go ocrnat pred narodot!NO NEMOZAT!:D:D:D
Nikoj poveke ne vi veruva za nisto:D

VMRO DPMNE svojata izborna programa ja realizira za razlika od sdsm.Mi se dopaga toa sto si samokriticen, i sto poleka poleka pocnuvas da razmisluvas kako sto treba!Toa e napredok!

VMRO DPMNE svojata izborna programa ja realizira za razlika od sdsm.Mi se dopaga toa sto si samokriticen, i sto poleka poleka pocnuvas da razmisluvas kako sto treba!Toa e napredok!

Ја реализира во 100 чекори,од кој не е ни почнат првиот,а кога кога ќе почне тоа не се знае.:toe:

ВМРО за разлика од сдсм реализира повеке за 2 год владеење а сдсм не можеа својата програма да ја реализираат за 13год некој работи овде мене ми се многу смешни

ok koga sakas da razgovarame za realizirani i nerealizirani proekti odma ke ti odgovoram:
VMRO DPMNE za 1na T.E. vo 2007ma godina realizirase 490 proekti!od proektite na VMRO DPMNE polza imaat site gragani na nasata republika, imas i ti ama znam tesko ti e da priznajs...to e to...

Ја реализира во 100 чекори,од кој не е ни почнат првиот,а кога кога ќе почне тоа не се знае.:toe:

Сигурен си дека е имаш читано? Некој работи се реализирани но доста и не се. Сепак не е точно дека ни еден чекор не е направен. Секој мал чекор за разлика од предходната влада чини ко преголем.

А за тоа кој од кого препиша, па нели прграмата од СДСМ беше преземена од партијата на Блер во Англија ;) Единствено што беше нивно е тоа со јаболчината (сега бананчина :pos: )

ok koga sakas da razgovarame za realizirani i nerealizirani proekti odma ke ti odgovoram:
VMRO DPMNE za 1na T.E. vo 2007ma godina realizirase 490 proekti!od proektite na VMRO DPMNE polza imaat site gragani na nasata republika, imas i ti ama znam tesko ti e da priznajs...to e to...

Имам:-поскапа вода за 300%,поскапа комунална такса за 200%,поскап одкуп на моето земјиште за 900%,скоро забранет увоз на употребувани автомобили од ЕУ,екстремно скапи прехрамбени продукти во продавниците,скапи телефонски услуги,продолжено вегетирање во ГЕТО а згора на се и ќотек доколку излезам надвор од Македонија(значи никаква заштита од државава).............има многу,не ги собира на ова место.:toe:

Што кажувате безвеза дека ВМРО ништо не направил,кога за разлика од СДСМ направи повеке од 1000 позитивни работи а СДСМ шо напраи кога беше на власт а ? - Се знае шо правеја само крадеа

pa normalno e deka imas!sega za nekolku meseci ke imas i povisoki primanja za 900% i taka da nema da osetis razliki.inaku gledas kolku si pameten ponekogas?toa poskapuvanjeto e prv cekor kon evropska unija!ako ne mi veruvas slobodno otvori na internet i vidi kolku se cenite vo drugite drzavi!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom