Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
sdsm izborna programa...hehehehehehehehehehehehehehehehehe
sdsm ja ima istata izborna programa sto ja imase i vo 1990ta godina, istiot kadar, istite nameri...mislam deka na graganite mu e pojke od jasno deka sdsm dokolku pobedi ke gi postigne istite raboti sto gi postigna vo tekot na dosegasno vladeenje, T.E. edno golemo NISTO!
no sepak narodot mislam deka e svesen kakvi se rabotite vo Makedonija momentalno, i koj raboti za Makedonija i Makedoncite, a koj raboti za da go kleveti covekot koj postignuva, raboti, sozdava, ispolnuva!

Од кога бе СДСМ знаат шо е изборна програма ??????????????????????

VMRO DPMNE svojata izborna programa ja realizira za razlika od sdsm.Mi se dopaga toa sto si samokriticen, i sto poleka poleka pocnuvas da razmisluvas kako sto treba!Toa e napredok!

Ја реализира во 100 чекори,од кој не е ни почнат првиот,а кога кога ќе почне тоа не се знае.![]()
Единствено што беше нивно е тоа со јаболчината (сега бананчина
)ok koga sakas da razgovarame za realizirani i nerealizirani proekti odma ke ti odgovoram:
VMRO DPMNE za 1na T.E. vo 2007ma godina realizirase 490 proekti!od proektite na VMRO DPMNE polza imaat site gragani na nasata republika, imas i ti ama znam tesko ti e da priznajs...to e to...