Фан Клуб: Волфсбург

Статус
Затворена за нови мислења.
Некоја слика ако може?:smir:

Некоја слика ако може?:smir:
Meister_gross.jpg

И на кого му честитате, кој се декларира ко навијач на Волфзбург, т.е најглупавата екипа на светот.:uvo:

И на кого му честитате, кој се декларира ко навијач на Волфзбург, т.е најглупавата екипа на светот.:uvo:
А ти знаеш дека овој и претходниот пост во кој што сереш се провокации ?

Честитки за титулата ... оваа година заслужено оди кај вас :olee:

Јас си се декларирам како симпатизер на Волфсбург(покрај 1860 и Хофенхајм) во Германија.
Честитајте ми мене:ojea::ojea:
:)

Честитки до клубот со најдобар напаѓачки тандем во светот Графите-Џеко.Само напред Волфсбург да те гледаме идната година во ист стил и во ЛШ.

Честитки до клубот со најдобар напаѓачки тандем во светот Графите-Џеко.Само напред Волфсбург да те гледаме идната година во ист стил и во ЛШ.

Најдобар напаѓачки тандем ОМГ, Волфзбург ќе се посрамоти во ЛШ, таа е вештачка екипа која се посреќи оваа година...Со босанци ќе прајш тим...

Најдобар напаѓачки тандем ОМГ, Волфзбург ќе се посрамоти во ЛШ, таа е вештачка екипа која се посреќи оваа година...Со босанци ќе прајш тим...
Па кога ќе видиш реално, Босанциве се една од најголемите моментални актракции во светскиот фудбал. На чело со играчи како: Един Џеко, Ведад Ибишевич, Ѕвездан Мисимович, Миралем Пјанич и Салихович.
Сите се големи таленти...:helou:
И дај те молам не биди толку пристрасен...одлични си беа Волфсбург оваа сезона и титулата му беше повеќе од заслужена.

Малечок сега можиш да сериш колку сакаш.. Што ве надрндаја ве надрндаја и сега имаш право само да ќутиш и ништо поќе.. А што сака Џеко и Графите да напрат?? 54 гола имаат во тандем даено, а Баерн цела екипа има даено 70 гола.. Па види вака друже, двајца во тандем за кој ти сериш на фан клубов имаат даено скоро колку цел Баерн(за кој викаш дека има подобри напаѓачи).. Еве ти на дели колку се напаѓачите на Баерн подобри од напаѓачите на Волфсбург.. Позз и прати ја анимцијава =======>:sekss:

Јас се декларирам како навивач на Волфсбург. Имам живено таму некое време и сум вистински навивача на тимот.

Tе поздрави дечкото на аватаров тебе и останата екипа лузери
:helou::helou:

lennartpreissafp460.jpg

Честито титула. Ја заслуживте. :bravo::pehar::olee:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom