Bratot
Стоик и Машкртник!
фактор злоупотреба. Многуспоменуваниот поранешен Претседател на Република Македонија, Господинот Ќиро глогоров, даде една
слична непромислена изјава која дебело се злоупотребува од страна на грците, и од други, а всушност изјавата што ја дал, Јас ја немам видено во целост никогаш, па можеби и таа е извадена од контекст. Немам ама баш никаква намера да ја правдам изјавата на Ќиро, само сакам да повлечам една парарела со можната злоупотреба на изјавата на Господинот Никола Груевски.
Значи уште утре некој недобронамерен комшија, може лепо да го исече делот за генетиката, а да го остави "ние сме мешавина
од сите народи кои живееле на овој простор",па да ја качи на интернет со наслов edit by Премиерот на соседната држава, и да докажува кој е македонец а кој не е.
Е сега брат, доколку аргументирано и цивилизирано ми ги побиеш сите "фактори" наведени погоре, Јас те носам на пица + салата и два штока на моја сметка.
:nesvest:
Значи ви требаше малце време за да се консолидирате партиски, па да напишеш нешто во стилот “ЈАС ГЛЕДАМ ТОА ШТО МИ ОДГОВАРА“
Потенцирано со изјавата на Киро која беше постирана на видео погоре, ама ти дека си busy типче и мора да чекаш на конкретни инструкции немаш прилика со свои очи и уши да чуеш и видиш. Па да дадеш мислење.
Ти беше повеќе пати објаснето прогоре не само од мене туку од 99% од луѓево дека нема никакво зло, намерно или ненамерно во изјавата на Груевски и неможе да се искористи од било кој друг во случајов, од проста причина дека изјавата на Груевски се базира на аргумент со генетското истражување на потеклото на Македонците.
( ти ги постирав претходно линкот до истото )
Да си го прочитал тоа истражување ќе ти беше јасен пристапот на Груевски, а да имаш барем малце основни познавања од историјата ( Македонска) тогаш немаше да постои ниту мал сомнеж или чувство на загрозеност од тоа што го кажал Груевски погоре.
Неговата изјава е 100% веродостојна и е во полза на Македонците.
( За разлика од онаа на Киро+фактор тајминг+патриотизам+перење )
Затоа, направи си услуга. Заштеди си енергија, пари, време и искористи го својот скромен интелектуален потенцијал на нешто попродуктивно.
Ефектот кој сте го замислувале со темава ви даде само контра резултати и уште еднаш ја отслика партиската плиткост.
За добра ноќ, срдечен поздрав до штабот на СДС со