Фан Клуб: Шпанија

B

boki10messi

Гостин
---------------Casillas---------------

----------Pique-----Puyol-----------
-Ramos------------------Capdevila-

-----------Xabi-----Sergio-----------
---Xavi---------------------Iniesta---

------------Torres---Villa------------

--- надополнето ---

Со тек на игра ќе се трансформира во:
Касиљас

Пике Пујол

Рамос - - - - - - - Капдевила
Серхио
Чави - - Чаби

Виља - Торес - Иниеста​

B

boki10messi

Гостин
Касиљас

Рамос - Пике - Пујол - Капдевила

Бускетс
Чаби - - - - - Иниеста
Чави

Торес - Виља

--- надополнето ---

Ипак, мислам вака ќе направат.
Касиљас
Рамос Пике Пујол Капдевила
Чаби Серхио Чави
Виља Торес Иниеста​

blackeyed

passive-aggressive...
Член од
6 ноември 2008
Мислења
933
Поени од реакции
2.090
Villa Мајсторееееееее:vozbud: :vozbud:

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
Премногу нафурани се Чилеанциве, ок е да бидеш мотивиран, али ова е нехумано веќе. Ќе падне уште еден црвен у второ, ако не се смират.

I

IBIZA SOUND

Гостин
dobra igra na spancite/barsa no ne smeat da se opustat oti ovie zaebani se i so igrac pomalce

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Уште е далеку оваа од онаа Шпанија што ја знеме но јас сум задоволен.Ме мрзи да пишувам за поединци само среќа што нема повредени,како што тргнаа Чилеанциве реков ќе не испоубијат.Ајде кој е следниот?....Португалија:)пфффф.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Уште е далеку оваа од онаа Шпанија што ја знеме но јас сум задоволен.Ме мрзи да пишувам за поединци само среќа што нема повредени,како што тргнаа Чилеанциве реков ќе не испоубијат.Ајде кој е следниот?....Португалија:)пфффф.
we will see:baeh:

GIS

Член од
21 октомври 2007
Мислења
881
Поени од реакции
154
dobra igra na spancite/barsa no ne smeat da se opustat oti ovie zaebani se i so igrac pomalce
Добра игра?? никојпат немам гледано ваква педерска утакмица,да не го примеа Чиле тој глуп гол на почеток сигурно не би бил на крај таков резултатот многу добро играа чилеанците,напаѓаа како да тие требаше да победат,со 11 на 11 и 0-0 на полувреме питај се дали ке тепаа Шпанија,несакам да ви го омаложувам пласманот во осминафинале,ама досега шпанците не покажаа ништо,пораз од Швајцарија, 0-0 со аутсајдерот Хондурас и оваа каква таква ебана победа против Чиле..твојава Барса ке има вистинки тест против Португалија,ако сакаат да се борат за круната мора да си ја подобрат играта.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
^ Мене ми е мило за Португалија пошто ги симпатизирам и нив а најмногу поради КР9 и се радувам што стигнаа во 1/8 финалето сакав да одат и подалеку но тука е крајот.Со Шпанија:nenene:.

--- надополнето ---

Добра игра?? никојпат немам гледано ваква педерска утакмица,да не го примеа Чиле тој глуп гол на почеток сигурно не би бил на крај таков резултатот многу добро играа чилеанците,напаѓаа како да тие требаше да победат,со 11 на 11 и 0-0 на полувреме питај се дали ке тепаа Шпанија,несакам да ви го омаложувам пласманот во осминафинале,ама досега шпанците не покажаа ништо,пораз од Швајцарија, 0-0 со аутсајдерот Хондурас и оваа каква таква ебана победа против Чиле..твојава Барса ке има вистинки тест против Португалија,ако сакаат да се борат за круната мора да си ја подобрат играта.
:tapp:

GIS

Член од
21 октомври 2007
Мислења
881
Поени од реакции
154
Значи можеш да ме поправиш место да се правиш паметен,грешка моја се залетав нешто...ДВА НУЛА ШПАНИЈА-ХОНДУРАС...СРЕЌЕН !! ке ве издише Португалија !!

Kajgana Shop

На врв Bottom