Кој клуб има најдобар напад?

• Креатор на темата Креатор на темата Маци-
  • Време на започнување Време на започнување
најголемиот клуб на сите времиња е барселона
:vozbud:

За Челзи сум ама сепак според мене најдобар е нападот Ибрахимович-Адриано..ретко игра адриано али кога играат заедно..кој би го чувале?2цата се бомба :toe:

Кака-Пато-Роналдињо РАстураат во напад нема што.Ама има и други на пр.Барса има многу јак напад Ето-Анри-Кркич.:toe:

Кака-Пато-Роналдињо РАстураат во напад нема што.Ама има и други на пр.Барса има многу јак напад Ето-Анри-Кркич.:toe:
А Меси кај ќе го ставиш во одбрана?

А Меси кај ќе го ставиш во одбрана?

Ако сакаш да го ставиш Меси стави си го кај твојот пост а не кај другите.
Што е ова Меси да не сакате на секој пост да го има?
Сите го фалат ! ! !

Абре се знае за нападот

Вучинич...Тоти...Баптиста
:baeh:

анри-ето-меси
мислам и по резултатите на БАРСА се глеа кој клуб има најдобар напад во моментов
плус кркич као замена
ЅВЕРОВИ :D

Барса нормално ! ! ! После е манчестер .. едно време и челзи имаше али сеа :(

Ако сакаш да го ставиш Меси стави си го кај твојот пост а не кај другите.
Што е ова Меси да не сакате на секој пост да го има?
Сите го фалат ! ! !
Леле колку си идиот јас колку што знам во нападот на Барселона игра Меси а не Кркиќ:tapp:

Лол, сите си пишуват за нападите на своите екипи, а се знае дека оваа сезона само триото на Барселона има постигнато повеќе голови, од вкупниот збир на голови на било кој тим во Европа.

Лол, сите си пишуват за нападите на своите екипи, а се знае дека оваа сезона само триото на Барселона има постигнато повеќе голови, од вкупниот збир на голови на било кој тим во Европа.
Така е другарче еве еден искрен човек на форумов

BARSA definitivno se gleda ako sakas da gledas fudbal gledaj kao igra BARSA i kao se sibat golcinja najdobar napad ali i najdobar tim

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom