Како живеат сега Бугарите во Европска унија?

Статус
Затворена за нови мислења.

daryll

борец за справедливост
Член од
18 декември 2008
Мислења
231
Поени од реакции
3
Во право си ама вие бугарите сакате да се споредите со големите сили,уште малце и ќе почнете да се споредите со САД или со Русија,:pos2:да ти кажам реално нешто Бугарија е нај корумпирана и нај сиромашна земја во ЕУ.
Во ЕУ, да. Иако jaс сум готов да спорам со аргументи затоа кој е наj помеггу нас и Романиja, ама то е като да не е по врат, ами по шиja.

Член од
30 август 2008
Мислења
2.232
Поени од реакции
286
Да ти дам денарче да си купиш обушта на детето ти?
Се пак европеец сум, цивилизација ти носам.

DARYY

Abe kuti tuka zaradi ruskoto vlianje vlegovte vo EU a i nace bugar i evropeec e isto kako MAGARE I VOENA MUZIKA:pos2:

daryll

борец за справедливост
Член од
18 декември 2008
Мислења
231
Поени од реакции
3
Да ти дам денарче да си купиш обушта на детето ти?
Се пак европеец сум, цивилизација ти носам.
DARYY

Во Бугарија не се живее добро. Во Бугарија се прават веке добри пари за овие кои им се работи, но проблемите кои ги имаме (нај-веке социални) останати от комунизмот не се решени уште. За тоа сме свестни и никогаш не е станувало ни сбор да ги отричаме.

Abe kuti tuka zaradi ruskoto vlianje vlegovt vo EU a i nace bugar i evropeec e isto kako MAGARE I VOENA MUZIKA:pos2:[/quote]

Поради не знам какво влиjaние, ама Б'лгарија е во ЕС, обикалjaм светот како си сакам, вратите се ми отворени насекаде. Цивилизација носам на такви бунаци како тебе.

Член од
2 септември 2008
Мислења
997
Поени од реакции
22
daryll дај не глупирај се ТУРЦИЈА за бугарите е веле сила и воено и економски,па Турција беше во Г20 а со воената сила се на 8 место во СВЕТОТ исто и со технологијата се многу напредни,како рекоја европските пратеници нај големата грешка во историјата напраевме Бугарија што ја примивме во ЕУ.

Еден турчин ми рече дека бурагите оделе на печалба во Турција,исто и студентите од Бугарија оделе во Турција.

Тоа ми рече, ониа ми рече.В пловдивскиа университет неможеш да чуеш бугарска реч.Само фесове.
Аха дај и еден линк да видиме кога европските пратеници го рекли тоа за Бугариа или па некој ти го рече на уштенце.:helou:
Туркиа е локална сила единстевно поради броја на населението си земјата си.И Бразилиа е веле сила ама 60% от населението са на племенен стадиј.Истото и с Туркиа.В азиатската част лугето живеат во сламени колиби.Жените им никога не си показват лицата инак на плоштадот с камени.Образованието в азиатската част е само изучаване на Корана.Само в Германиа има над 4 милиона турски емигранти избегали от "небесниа рај".Тоа се фактите не празни желби

Член од
30 август 2008
Мислења
2.232
Поени од реакции
286
Тоа ми рече, ониа ми рече.В пловдивскиа университет неможеш да чуеш бугарска реч.Само фесове.
Аха дај и еден линк да видиме кога европските пратеници го рекли тоа за Бугариа или па некој ти го рече на уштенце.:helou:
Туркиа е локална сила единстевно поради броја на населението си земјата си.И Бразилиа е веле сила ама 60% от населението са на племенен стадиј.Истото и с Туркиа.В азиатската част лугето живеат во сламени колиби.Жените им никога не си показват лицата инак на плоштадот с камени.Образованието в азиатската част е само изучаване на Корана.Само в Германиа има над 4 милиона турски емигранти избегали от "небесниа рај".Тоа се фактите не празни желби

SELJAK toa bese uste od pred 50 godini koga turcite otisle vo Germanija,SELJAK PROSTAK BUGAR ,vo Evropskite zemjii ili citaci ste ili taksisti ili bolnicari, 100 pati se pismanija sto ve zedoja tamu,vie ste semkari nisto drugo,dzabe sto vlegovte vo EU,Turcija za vas e USA:toe:

daryll

борец за справедливост
Член од
18 декември 2008
Мислења
231
Поени од реакции
3
SELJAK toa bese uste od pred 50 godini koga turcite otisle vo Germanija,SELJAK PROSTAK BUGAR ,vo Evropskite zemjii ili citaci ste ili taksisti ili bolnicari, 100 pati se pismanija sto ve zedoja tamu,vie ste semkari nisto drugo,dzabe sto vlegovte vo EU,Turcija za vas e USA:toe:
Мдааа, затоа па турците во Германија са специализирани во нуклеарните биотехнологии:)

Член од
30 август 2008
Мислења
2.232
Поени од реакции
286
Мдааа, затоа па турците во Германија са специализирани во нуклеарните биотехнологии:)

Prostak naj golemite biznismeni vo Germanija se turcite:baeh:

Abe mi ida da puknam abe aj germancite anglicanite ili francizite da mi recat nesto za Turcija aj ke recam i taka i vaka, abe vie najdovte da mi kazite,vasite zeni se prodavaa vo Turcija za 5 evra zaedno so rusinkite i den denes e isto,vie ziveevte i se uste ziveete vo naj mizeren zivot,vo EU ve zedoja samo zaradi Rusija,a kako sto gledam EU ke se raspade za nekolku godini togas nema da ste pitaci kako sega po beter ima da ste duri ,,,ednostavno neznam sto da kazam vie ste naj smrdeniot narod.

Prokleti da ste site do eden po golem avtoritet imat gupcive i ciganite nego vie:drk:

daryll

борец за справедливост
Член од
18 декември 2008
Мислења
231
Поени од реакции
3
Prostak naj gomeite biznismeni vo Germanija se turcite:baeh:

Abe mi ida da puknam abe aj germancite anglicanite ili francizite da mi recat nesto za Turcija aj ke recam i taka i vaka, abe vie najdovte da mi kazite,vasite zeni se prodava vo Turcija za 5 evra zaedno so rusinkite i den denes e isto,vie ziveevte i se uste ziveete vo naj mizeren zivot,vo EU ve zedoja samo zaradi Rusija,a kako sto gledam EU ke se raspade za nekolku godini togas nema da ste pitaci kako sega po beter ima da ste duri ,,,ednostavno neznam sto da kazam vie ste naj smrdeniot narod.

Prokleti da ste site do eden po golem avtoritet imat gupcive i ciganite nego vie:drk:
Слушај манафино, цела вечер ми обиждаш нациата без вообшто нешто лошо да сум кажал ни за тебе, ни за Турција. Во Турција одевте вие, помаци и торбеши, па ве ваебаа добро там и се вративте ко помијари па станавте по-големи бугари и од бугарите.

Жал ми е за такви ко тебе, безродници, албанците ве ебат, вашите не ве сакат, турците не ве мислат за луге.

А јас сум европеец, обиколил сум светот, во европа имам посетено сите држави, затоа, слушај што кажувам, тоа да ти е како университет.

Член од
2 септември 2008
Мислења
997
Поени од реакции
22
Prostak naj golemite biznismeni vo Germanija se turcite:baeh:

Abe mi ida da puknam abe aj germancite anglicanite ili francizite da mi recat nesto za Turcija aj ke recam i taka i vaka, abe vie najdovte da mi kazite,vasite zeni se prodavaa vo Turcija za 5 evra zaedno so rusinkite i den denes e isto,vie ziveevte i se uste ziveete vo naj mizeren zivot,vo EU ve zedoja samo zaradi Rusija,a kako sto gledam EU ke se raspade za nekolku godini togas nema da ste pitaci kako sega po beter ima da ste duri ,,,ednostavno neznam sto da kazam vie ste naj smrdeniot narod.

Абе то вие и циганите нели сте еден народ.Барем на вид сте исти-црнички :toe:
А инак германците са пропиштели от вас.Неможе да се интегрирате.Живеете си в отделни гета веке деситилетиа како при нас циганите живеат.Простират си гаките по балконите и незнаат еден немски збор.Преди години поминав през турските маали на Хамбург.Пат во времето.Се вратив 1000 г назад.Личеше на цигански табор.Грозна гледка.Наскоро и Меркел имаше изказване за тоа.Затоа што културно сте илјади години зад немците.

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.834
Поени од реакции
20.279
Бугарите мислам дека не се толку среќни и џебополни со самото влегување во унијата, напротив мислам дека ептен им се оддели статутот или има скроз богати или скроз сиромаси, дека им е толку „розово“ и прекрасно не би рекла, сепак им знае...

Член од
2 септември 2008
Мислења
997
Поени од реакции
22
Бугарите мислам дека не се толку среќни и џебополни со самото влегување во унијата, напротив мислам дека ептен им се оддели статутот или има скроз богати или скроз сиромаси, дека им е толку „розово“ и прекрасно не би рекла, сепак им знае...
Па кој е рекол дека е прекрасно и розово.

Член од
30 август 2008
Мислења
2.232
Поени од реакции
286

2009 year Bulgaria:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
BUGARI CIGANI

Абе то вие и циганите нели сте еден народ.Барем на вид сте исти-црнички :toe:
А инак германците са пропиштели от вас.Неможе да се интегрирате.Живеете си в отделни гета веке деситилетиа како при нас циганите живеат.Простират си гаките по балконите и незнаат еден немски збор.Преди години поминав през турските маали на Хамбург.Пат во времето.Се вратив 1000 г назад.Личеше на цигански табор.Грозна гледка.Наскоро и Меркел имаше изказване за тоа.Затоа што културно сте илјади години зад немците.

LAZIS KO GUPTIN :pos2:
SEPAK SE GLEDA DEKA KORENITE SI GO PRAVI SVOETO:pos2:

BUGARI=CIGANI

daryll

борец за справедливост
Член од
18 декември 2008
Мислења
231
Поени од реакции
3

2009 year Bulgaria:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
BUGARI CIGANI

LAZIS KO GUPTIN :pos2:
SEPAK SE GLEDA DEKA KORENITE SI GO PRAVI SVOETO:pos2:

BUGARI=CIGANI
Што да ти кажам, сите цигани во Бугариja се пишат на пописите како турци и гласат за турската партиja. Зошто ли?

Член од
2 септември 2008
Мислења
997
Поени од реакции
22

Рка на срце има ли видима разблика мегу гуптин и турак?

Член од
21 април 2006
Мислења
612
Поени од реакции
11
Рка на срце има ли видима разблика мегу гуптин и турак?
Топорчо пишувај што сакаш но ќе те молам да не го вреѓаш турскиот народ. Мислам дека доста беше препукувања, не сакам пак да паѓам на твоето ниско ниво, ако некој член ти смета не мораш да навредуваш цел еден народ. И темата е за животот во Бугарија после ЕУ а не за Бугарско Турските односи.:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom