Помош за избор на ОС?

• Креатор на темата Креатор на темата ivo1404
  • Време на започнување Време на започнување
Јас иам еден P1 200 MHz, RAM:64 mb шо ќе ми препорачате да ставам.:)
Ако ископаш од некаде Win 95... Ако не, јас би го пукал со нешто, да видам колку ке крепи куќиштето, или подобро, фрли го низ прозор да видиш како ке паѓа.

Да не отворам друга тема, имам едет проблем со tskbar. Quick Launch иконите не можам да ги соберам, а доколку ги исклучам ми го снемаува целото старт мени а и отворените програми не ги гледам во taskbar.

Еве една слика ако поможи.
untitled.html

Да не отворам друга тема, имам едет проблем со tskbar. Quick Launch иконите не можам да ги соберам, а доколку ги исклучам ми го снемаува целото старт мени а и отворените програми не ги гледам во taskbar.

Еве една слика ако поможи.
untitled.html

Ќе отидеш и ќе ја фатиш со маусот таа преградата што е најдесно, одма до копчето за јазик (ЕН) и ќе ја повлечеш лево до кај сакаш. Толку е.

Ако го направам тоа тогаш селиот простор од taskbar го користи менито за избор на јазик а пак програмите што ги имам отворено не ги гледам во taskbar.

Јас иам еден P1 200 MHz, RAM:64 mb шо ќе ми препорачате да ставам.:)

стај му виста и тоа 64 битна(добра клетва би испаднала од ова), мајтапот настрана пробај некој линукс или 98 с.е

Да не отварам друга тема.. Нешто по ново ако знае некој нека пише...

Најдобро Windows 3.0 никој ќе нема како тебе. Ептен јуник ќе бидеш.

Некој ако има линкче од chromium os пробав да линкови и имаа некој проблем (ги пробував на virtual box)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom