За мажите: Дали сте плеснале (удриле) девојка?

Potato

Cold hearted
Член од
18 мај 2007
Мислења
4.924
Поени од реакции
86
Се тепавме кога бевме мали, у градинка, со машки, со женски, никој не гледаше на кого мава :)

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Не никогаш не сум го направил тоа,а имаше моменти кога сум размислил за таа опција ама оценив дека не вреди.

Д

Демијан

Гостин
Ако не ја воспитале од дома мислиш дека ти ке ја воспиташ со тепање?
Нема ти да ја воспиташ ама кога ќе ти се качи на глава,кога ќе те изнервира до максимум,кога ќе почне цело тоа нејзино викање да излегува од контрола а да спие на тоа уво дека е девојче па нема да ја удриш само дека е женско,сама ти иде раката.

Izr0d

Била сам дете...=)
Член од
9 мај 2008
Мислења
593
Поени од реакции
29
Нема ти да ја воспиташ ама кога ќе ти се качи на глава,кога ќе те изнервира до максимум,кога ќе почне цело тоа нејзино викање да излегува од контрола а да спие на тоа уво дека е девојче па нема да ја удриш само дека е женско,сама ти иде раката.
Ако ја сакаш и почитуваш нема дадојди тој тој степен да ја удриш, ке пробаш да најдиш начин да се смири за се си постој решение,сигурно не со тепање.Како би ти било тебе ако некоја ти удри шамар пред другарите?

Член од
27 ноември 2008
Мислења
1.433
Поени од реакции
341
во основно плеснав една од мојот клас пошто ме изнервира премногу и ми се наљути многу и се искаравме... ама се смиривме со тек на време
ама тогаш хормоните ми беа тотал месс... :pos2:
сега нема шанси.......

Д

Демијан

Гостин
Ако ја сакаш и почитуваш нема дадојди тој тој степен да ја удриш, ке пробаш да најдиш начин да се смири за се си постој решение,сигурно не со тепање.Како би ти било тебе ако некоја ти удри шамар пред другарите?
Па од кај излезе сеа муабетов за шамар пред другите?Па ваљда нема да се спојам со некоја таква малоумна па да ми мава шамари пред другари.Нема да дозволам да почне некој конфликт пред други луѓе.

Шмекерот

Еден и единствен
Член од
24 мај 2008
Мислења
1.767
Поени од реакции
384
Еднашка за нова година памтам за првпат у животот посегнав по мојот каиш...
Не планирав да удрам...ама бев пијан и бев испровоциран...од една ајде да ја кажам дрска шмекерица. Јас културен све фин како што треба највоспитано и се пуштам да ја шмекнам...она ми врати со пцовки и навредливи зборови кон мене..
Бев пијан...изгубив контрола...го извадив каишот...го оптегнав убаво...дрскава се смееше демек се заебавам...шмекот ми се изгуби и прејде се во гнев...и се случи тоа што никогаш не мислев дека ќе го направам...замавнав и се слушна страшно ПЉАААСС!!...тоа беше жигосување од прв степен...Состојбата стана напната...караница ова она....Но сепак дрксата и безобрзна шмекерица размисли после ударот се извини шо ме навредила...јас се извинив шо ја жигосав...и си дојде ситуацијата под контрола...бидна Шмек..:)

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.829
Поени од реакции
11.467
Не ми е у природа да шамарам девојки, уствари едно време да....:icon_lol: ама оправдано - одреден период кога одев ко бајаги по журки и среќавав разно разни девојчиња напраени салата, па чисто за нивно добро летаa шамари ала "back to reality" :icon_lol:

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Секој маж што во животот истепал (или континуирано тепа) жена е тежок драчевец со неандерталски мозок и балкански комплекси за надмоќ и себедокажување.

Јас сфаќам дека ко што знае жена да ти згази на жуљ, никој не знае, ама фраер си ако имаш самоконтрола, а не ако ја згазиш од ќутек.

Подебилна работа од насиље НЕМА, ќе си рече човек дека доволно ни напреднала интелигенцијата за да сме способни да се контролираме и свесни дека има поцивилизирани решенија, ама (на нашиве простори посебно) насилство врз жената не е ретка појава, за жал.
А најлоша негова форма е насиље врз послаб, како маж врз жена, родител врз дете, човек врз животно (освен што кај последново зависно од родот е дискутабилно кој е посилен).

Едино би разбрала шамар при страст, сексање и што знам што, единствено со согласност од нејзина страна, мада и тоа ми е чудно, зошто немам такви фетиши, ама чим се двајцата согласни, не се рачуна у насиље.

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Ако не ја воспитале од дома мислиш дека ти ке ја воспиташ со тепање?

И да знаеш само :)

.. него шамар ( со 1/8 од силата) па и не е “тепање“ или “газење“, да се разбереме... кога некоја се попиздува и прави сцена на улица уште да крене рака на мене.....:icon_lol: најн хер пичоњ, после тоа нормално се свести во секунда и се расплака.. па лигавење...плачење извинување и пак си се цуневме после 1 саат.

Умешноста е да ја убедиш да признае дека заслужено попила шамар,а сето останато (вклучувајќи го осветољубивиот груб секс) се само финеси.

пракса брат пракса :icon_lol: и многу љубов

Izr0d

Била сам дете...=)
Член од
9 мај 2008
Мислења
593
Поени од реакции
29
И да знаеш само :)

.. него шамар ( со 1/8 од силата) па и не е “тепање“ или “газење“, да се разбереме... кога некоја се попиздува и прави сцена на улица уште да крене рака на мене.....:icon_lol: најн хер пичоњ, после тоа нормално се свести во секунда и се расплака.. па лигавење...плачење извинување и пак си се цуневме после 1 саат.

Умешноста е да ја убедиш да признае дека заслужено попила шамар,а сето останато (вклучувајќи го осветољубивиот груб секс) се само финеси.

пракса брат пракса :icon_lol: и многу љубов
Брат женско сум :D
Незнам типката како можела по шамарот уште да ти се извинва:D
Мене да ми удри некој шамар со исти мерки вркам и си одам:D

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Умешноста е да ја убедиш да признае дека заслужено попила шамар
Со други зборови, да ја изманипулираш дека е океј физички да ја повредуваш пошо е крива, иако во случај она да крене рака на тебе, ќе ја срамниш со земја, не?

Умешноста е со зборови да ја расплачеш и после да имате див осветољубив секс, а не со шамар. Плачењето е условен рефлекс при физичка болка, ама ако успееш да и воочиш дека згрешила некако или постапила лошо со муабет, тогаш ќе плаче од правата причина-зошто згрешила.

Kajgana Shop

На врв Bottom