Топшоп производи - задоволни или не?

• Креатор на темата Креатор на темата ^Exotic^
  • Време на започнување Време на започнување
Купивме летото и Пауер Џусер. Добар си е соковникот, ама кога ќе се уклучи, цела куќа се тресе.

Ако нешто вреди од Топ Шоп тоа се произодите кои се брендови на Студио Модерна (а не директно од Топ Шоп) т.е. Космодиск и Дормео.

I mean... :uvo:

Perfect Pushup - држачи за правење склекови

Цена за вас: 1.790,00 Ден.

Без разлика дали сега започнувате со вежбање или пак професионално се занимавате со спорт, Perfect Pushup е задолжителен дел од Вашата фитнес опрема! Со уникатен дизајн кој овозможува природно ротирање на рацете и рамената (до 90°) овие реквизити обезбедуваат правилно вежбање
и подобри резултати.

Имам Orbitrek Platinum, јас не го користам, мама и тато за џабе го купија кога стои в подрум...:toe:

многу не верувам во нив на саем имаше т.е се продаваа ножеви кој и железо сече а не се тапи сакав да земам но ги побарав тие со кои што демонстрираа не ми ги дадоа но верувам во производи кои што имаат повеке годишна гаранција а не како од топ шоп ако за една недела не сте задоволни вратетего производот а потоа кој те ебе

Го имам Џек ла Лејн пауер џусерот, задоволна сум премногу. Стааш јабука цела и ствано као на рекламана, така магично ти ја праи сок. Само лимуните коа ги стаам, мора да ја вадам кората, иначе све друго така цело се стаа. Али, секогаш мора да има нешто заебано, а тоа е чистењето. За да се исчисти, мора да се расклопи цел соковник и мамето да ти се расплаче со секој дел поединечно.:smir:

Го имам Џек ла Лејн пауер џусерот, задоволна сум премногу. Стааш јабука цела и ствано као на рекламана, така магично ти ја праи сок. Само лимуните коа ги стаам, мора да ја вадам кората, иначе све друго така цело се стаа. Али, секогаш мора да има нешто заебано, а тоа е чистењето. За да се исчисти, мора да се расклопи цел соковник и мамето да ти се расплаче со секој дел поединечно.:smir:

Исто и кај мене. Чистењето е смрт. Затоа и толку ретко го користиме сеа.

Не верувам во овие дека се толку ефикасни, имам од многумина слушнато за некои производи дека се КрШ, дека не чинат , дека брзо се расипуваат и затоа НЕ ГИ КУПУВАМ овие производи.

Топ Шоп = глупости! Неможам цело време да ги гледам на телевизија ме нервираат:tapp:

леле како ме напиња тоа : ЗА САМО божем ке ти каже некоја ценичка смешна, тоа коа ќе ја ропне некоја цена да се чудиш, а све се глупости глупости глупости.... :tv:

Имам орбитрек за к*р не го бива , 3 контур перници се чуствуваш исто како да не спиеш на перница , за кречење тие едни како сунѓери и тие не ги бива обични сунѓери ги продаваат по луди цени , за слабеење за на стомак елите сауна или како беше се расипа за 1-2 месеци, и уште неколку работи на кој неможам да се сетам , мој заклучок е дека производите се катастрофални и зад се ова стои само еден добар американски ТВ РЕКЛАМЕН трик ништо повеќе...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom