Кој е вашиот омилен лик од „Господар на прстените“?

Alien®

Finally founded...in love...
Член од
3 февруари 2008
Мислења
162
Поени од реакции
5
Според мене невозможно е да се одбере најдобар лик...сите ликови се добри и даваат свој придонес во приказната...
Но сепак би ги издвоил хобитите-иако така мали и на изглед безпомошни, само тие би можеле да ја издржат тежината на прстенот и да не потпаднат под негово влијание.

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Омилен лик ми е "виновникот" за овој момент:

Незаборавната сцена кога Гандалф се појавува да им помогне на своите пријатели, точно во моментот кога им ветил.
Го издвојувам него затоа што е претставен како најмудар лик, кој секогаш има одговор за се`, стои на страната на доброто, им помага и се жртвува за сите и успева да го донесе мирот на крај.:pipi:

:pipi:

Петра П.

насмевка
Член од
16 јануари 2008
Мислења
2.724
Поени од реакции
6.297
i mene gandalf ama i aragon bi go izdvoila kako eden od podobrite likovi

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
Леголас ахххх:drk::drk::drk: карактерот во комбинација со фацата на Орландо Блум и плавата коса аааааахххххххххххххх

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.818
Поени од реакции
11.445
Пипин е фаца, aмa и Саруман, од каj лошиве нали :pos:

Член од
25 август 2008
Мислења
9
Поени од реакции
0
abe jes da nema vrska so temava..ali ja da si prasam...luge ''Silmarilion'' da ne znaete koa kako iskaca na mak..???...aj odgovor pls?:nesum:

Член од
25 ноември 2007
Мислења
464
Поени од реакции
19
Омилен лик ми е Арагон

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.187
Поени од реакции
84.060
За оние што гласаа за филмскиот Халдир:
Халдир е една од најголемите грешки и недоследности на филмот, во однос на книгата.

Вакви недоследности и обични режисерски грешки има многу, во филмот, кој и покрај тоа (за мене) е најдобриот филм на сите времиња.

Член од
3 август 2008
Мислења
250
Поени од реакции
2
Legolas ми е дефинитивно најтипче. Фаца е со тоа стрелата. Аragorn ме курчи :toe:

Член од
4 август 2008
Мислења
49
Поени од реакции
1
Гимили мал дебел пијаница
Како да не го поштуеш

Lorddd

Титула - Лорд
Член од
18 март 2007
Мислења
1.067
Поени од реакции
53
Па да речеме Леголас, исто така и Гандалф, како што рече Дивајн, ми се допаѓа тоа што за се има мудар одговор. :wink:

Kajgana Shop

На врв Bottom