Итно е потребна крв!

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691

Луѓе, Ве молам кој е крвна група нулта позитив (0 +) ако сака и ако може да даде крв за една другарка која боледува од леукемија. Сите центри за транфузиологија во државата се запознаени само кажете дека давате крв за НАТАША ГАЛЕВСКА! Доколку не сте оваа крвна група доволно ќе биде само поракава да ја препратите на што е можно повеќе луѓе во државава па барем некој ќе се најде што ќе може да и помогне.

Однапред Ви благодарам за вашата помош и хуманост!!!

Mногу ми е жал што неможам да помогнам, се надевам дека некој ќе се пријави, пратено е ова на уште 2 македонски форуми.

АПЕЛ ЗА ПОМОШ СЕ БАРА 0+!!!

Ве молам кој е крвна група нулта позитив (0 +) ако сака и ако може да даде крв за една другарка која боледува од леукемија. Сите центри за транфузиологија во државата се запознаени само кажете дека давате крв за НАТАША ГАЛЕВСКА! Доколку не сте оваа крвна група доволно ќе биде само поракава да ја препратите на што е можно повеќе луѓе во државава па барем некој ќе се најде што ќе може да и помогне.

Однапред Ви благодарам за вашата помош и хуманост!!!

Од Охрид океј е? Праев крвна слика пред некои 2 недели, се ми беше во ред, ако не е проблем шо сум од Охрид, ќе одам поручек да дадам, само пиши.

Жал ми е што сум баш О+ но слаба ми е крвта и не можам да давам.
Пратено е на околу 500 лица, се надевам ќе се покаже мојата помош. Толку можев, навистина.

Во Скопје сум, незнам моментално каква ми е крвната слика но може да се тестирам, ако не успеете да завршите работа пратете ми порака да видиме што можеме да помогнеме.

Јас сум 0+ и имам многу јака крв, ама жалам што не можам да помогнам, пошто не сум во Македонија. SORRY :(

Ви благодарам на сите што се трудите, за жал резервите за крв се никакви во државава, кој може нека даде крв уште денеска, секоја минута е веќе важна!

Очекувам Фантом уште попладне да потврди дека дал крв, за Наташа.

Бе негативци има ли?

staiv na idividi,na mojata strana i use na komarec

Јас сум 0+ и сега ќе отидам до болницата во Струмица. Подоцна ке потврдам дали сум дал.

Очекувам Фантом уште попладне да потврди дека дал крв, за Наташа.

Бе негативци има ли?

Потврдено, 250 ml. Требеше 300 ама рекоја ај доста е. Ај па ќе одам да си отспијам сеа јас.

Се приклучувам и јас кон помошта, известив повеќе лица.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom