Mobile Fest 2008 - Нови Сад од 27 мај до 29 мај

• Креатор на темата Креатор на темата Necrophilia
  • Време на започнување Време на започнување

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Локација
Usa
Веб-сајт
meettomy.site
MOBILE FEST je nova manifestacija festivalskog i promotivnog tipa - prvi EXPO i stručni događaj u Srbiji specijalizovan za tržište mobilnih i bežičnih komunikacija koje, uz telekomunikacije, po ulaganjima, razvoju, dinamici rasta i primeni savremenih marketinških koncepata predstavlja jednu od najznačajnijih privrednih oblasti. Broj korisnika mobilnih telefona u Srbiji je porastao sa 70% u 2006. na 76,8% u 2007, po istraživanjima Republičkog zavoda za statistiku. Danas je važnije neko ikad biti u centru zbivanja u ovoj industriji koja se razvija neverovatnom brzinom. Pravi način da se postigne ovaj cilj jeste uspostavljanje veze sa partnerima koji imaju prave informacije i prava rešenja u pravo vreme.

Dinamično uvođenje novih usluga i inovativnost tehnologija zahteva stalno informisanje i edukaciju korisnika, jer je danas čak i stručnjacima teško da prate promene na ovom tržištu.

MOBILE FEST će na jednom mestu okupiti mobilne operatere, Internet provajdere, sistem integratore, vendore mobilnih i wireless tehnologija, kompanije za razvoj softvera, distributere, prodavce i krajnje korisnike.

MOBILE FEST se sastoji iz dva dela: MOBILE EXPO - izložbeni deo, namenjen širokom auditorijumu, i MOBILE konferencijski i prezentacioni deo, namenjen menadžerima svih nivoa, projektantima rešenja, inženjerima razvoja, menadžerima prodaje mobilnih i bežičnih tehnologija, istraživačima, analitičarima, konsultantima i predstavnicima državnih organa.

MOBILE FEST je pravo mesto na kome možete da pronađete ključne učesnike na tržištu mobilnih i bežičnih tehnologija.

превземено од: http://www.mobilefest2008.org/

plakat.jpg

јас сум за, 29ти се паѓа петок до нови сад отприлика со автобус се патува од 8 до 12 часа, зависи од тоа колку е брз автобусот и граничарите :D

пријавувајте се на темава па да се договориме до пред 15ти мај.

п.с. ако има некој идеа за побрз, поефтин превоз нека пише...

Абе убаво е што се организираат вакви работи.Ама пасошот ми е истечен а треба да ги прашам моите кога им закажаа за нов
Ако стигне пасошот на време јас одам

Абе убаво е што се организираат вакви работи.Ама пасошот ми е истечен а треба да ги прашам моите кога им закажаа за нов
Ако стигне пасошот на време јас одам
1500 денари е пасош кој ќе ти го дадат 3 месеци одкако ќе закажеш.
4000 денари е пасош што се вади за неполни 48 часа, мене од пред 7-8 месеци ми е истечен, да така деновиве си тргам по некој денар на страна и до кај 10ти мај ќе морам да поднесам за тие брзите пасоши вадење... а цело време последниве месеци чекав - името да ни го сменат, оти не ми се даваше 2000ки и после неколку месеци ни мењаат име и пак да даам за нов пасош :D

Ќе видам што ќе направам не ти ветувам ништо.Дека и на татко ми му е истечен а тој е со кола

кхм... не е муабетот со кола, оти само од GSMmkd тимот ќе идат најверојатно едно минимум 4-5 луѓе, или комбе од скопје, или автобус или воз.

јас сум за авион, ама мин 100 евра би не коштала картата :/

Еоа тоа ти е...Нема некој достапен чартер лет до Белград.Тоа е најмал проблем.ПАСОШОТ ме нервира.Сега им се има расипано несто во пасошкои морам да чекам + 1 недела.А колку ќе се плаќа ако се иде со организиран превоз?А што ќе има на тој собир.или саем како сакаш наречи го.

највеќе од балканов и европа ќе дојдат поголемите компании и производители и ќе ги презентираат најдобрите нивни достигнувања во мобилната и телекомуникациска технологија.

значи нема да биде ни приближно до инфоком-от што се презентира кај нас, т.е. флаерчиња и дојди купи го мобилниов или лап топов :D

ако одиме со автобус без престо таму, значи без ноќевање т.е. да тргнеме четвртокот на 28ми а таму да сме пред ручек на 29ти петок и вечерта после саемот пак да си фатиме автобус за Скопје - нема да не фати повеќе од 3500/4000 денари со превоз, јадење и влез за саемот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom