Па јас така во дневна седејќи ме пукнаа некои емоции и морав да ја завршам дневната доза и седнувам во дневна и вртам по каналите и гледам поцнаа да пустаат порки и тука усте толку се спопалив а од спротива лези мајка ми уфффффф пукам од нервоза и така после 5 мин си легна во спалната а и сите дрги беа легнати.И тука следуваше акција соблекување се гаки,пантоланите и фрлање на работа и после 15 мин мајка ми осеќам дека иде или некој друг и во тој момент што побрзо дали да смениш програма дали да се облечеш и со маицата само се покрив од озгора и во тој момент влезе и гледа дека гледам порки ама нешто мораше да ме фати т.с ме фати и што правам и застанува до мене и ми вика дека не е убаво да гледам а што е нај трагично да ме фати мајка ми и така со пола облечени пантолончиња и гакички си отидов во вц и си ја довршив работата
Не еден другар приказната е многу јака, морам да ја кажам
Дркал мајсторов, со фармерки спуштени до глуждови кога влегол татакому немал време да реагира и срипал до крајот на собата со полу натргнати фармерки. Таткому нормално зачуден го прашал шо прави овој
- Видов глувче помина тука па да го фатам
- Добро кога ќе го фатиш натргни си ги гаките
:pos2: :pos2: :uvo: :pos2: :pos2:
Со алатот у рака на лице место не ме фатиле, али имало многу ситуации каде домашните биле блиску до откривање на моите дејствувања пред компјутерот, пред телевизорот, во ВЦ или во соба
Мислам, татко ми. Ама не сум сигурен. Еднаш сум ја оставил вратата од собата подотворена и на знаев дека е така. Си вршев работа и тој само ја затвори. А за порки ме фатиле 100000х и неколку пати ме имаат зезано.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.