Па Ангеловски реално е да го задржат. Тие што се добри остануваат, неможе сега сите да ги задржиме. Според мене треба да се направи место, за Ангеловски, Куковски, Ојлески, Јовчевски (или како и да се викаше), па и Караиванов и Георгиевски. Незнам само каде е тоа пикерот Јанев :raz: Се гледа дека ги знаеш состојбите во МРК многу подобро од мене, ама биди малку реален брат. Другите од МРк и не се на некое вистинско ниво, и зошто да греат клупа во Вардар Про, кога може да се натпреваруваат во прв состав на Куманово, па ако бидне нешто од нив ќе си ги вратиме :smir:
Па да добро ги разбирам овие работи, уствари тоа ми е професија
Куковски, Ојлески, Јовчески имаат договор со Вардар ПРО. Куковски веќе пола година, а Ојлевски од сезонава. Јовчевски мислам дека треба да го обнови. А Ангеловски нема договор со Вардар ПРО за оваа сезона и неговиот статус во тимот не се знае... Не сум пропуштил ниту една утакмица на Вардар (ПРО или МРК безразлика) и можам само пофалби да кажам баш за него (пошто за него се зборува во случајов). Детето е врхунски ракометар и треба да го добие заслуженотот место...има 21 година (може тоа и на фејсбук да се види
и е повеќе од талентиран за неговата возраст. Висок е (според мене како што го имам гледано 195cm, но не ме фаќајте на збор-не сум го мерел
)) што е доволно за игра на неговата позија како централен бек. не ги тврдам сите податоци, можеби бо меѓувреме потпишал договор, ама колку што знам, такво нешто досега не сум слушнал.
Моите желби беа Јанев, Ојлевски и Александар Ангеловски (Не Бранислав
...Јанев си замина од клубот, Ојлевски потпиша, е па сега останува Ангеловски А. Греота е таков талент, младост да не бидат дел од нашиот Вардар оваа сезона...
Ама пак и кој ме слуша мене.... :nesvest:
Се надевам дека бев јасен и дека се сложувате со мене ... :helou: