- Член од
- 26 ноември 2008
- Мислења
- 233
- Поени од реакции
- 9
Да ...И ако те банираат треба друг јузер така?
Да ...И ако те банираат треба друг јузер така?
Ако сум читер дојди во лан..Во некое интернет кафе.Bonus namerava so cit da plesa na steam pa za da se osigura da si kupi cel paket steam accoundi:helou:
Затоа што (најверојатно) користиш хакиран стим :helou:Зошто на некој стеам сервери можам да влезам а на некој неможам и ми пишува STEAM validation rejected ??
More like 2 недели. Прочитај за VAC delayed bans1.Original si e original nemozi da se sporedi so fusarija
2.VAC anti-cheat ima dosta pogolema efikasnost na steam(originalni)serveri otkolku na obicni (patch-irani) serveri sto ovozmozuva kvalitetna i bezbedna igra...znaci so citot mozite da se poradvate edno 5min a potoa vasiot account e baniran,blokiran (seedno) za sekogas....so znaci kupvaj nanovo steam cs
3.Moznost za igranje na sekoj server i podobruvanje na skilot
Nie na balkanot sme malce zaostanati toa e veke poznato...vo site porazvieni zemji se igra na steam
Епа ако има куписи стеам пуштиго читот па пробај... па ке видиш :pos2:More like 2 недели. Прочитај за VAC delayed bans
EDIT: Има читови што не ги препознава VAC...
АХАХА ептен е смешно браааат. А да те прашам зошто секоја Online CS лига има свој античит? Пр: ESL , ESEA, CEVO, CAL...Епа ако има куписи стеам пуштиго читот па пробај... па ке видиш :pos2:
10 $ е да го купиш преку интернет, а од Инсомниа мислам дека е околу 600 денари.ако има некој да (про)дава стеам нека ме пп....![]()
Бро, сигурен си на СТЕАМ дека нема ЧИТЕРИ ?[G.a.M]|nikaa;2136178 напиша:Nemoze bez pari,ke si kupis ke si igras,nemozes so cit,nema citeri toa e raat,use na kgn da stavat toa pachot pa ke se pitame...add me nikaTa22![]()