Што е потребно за секс?

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
Јас мислам дека не е потребна тема како оваа што ја коментирам-еј дојдов до заклучок дека колоквиумската е важна...абе дај не лажете кога ќе се разбудиш сабајле со колешката до тебе ма и испит да има оти нешто(на некоги) станува на сабајле башка утрински секс е најдобар јас наутро кога имам секс некако оргазмот ми е поинтензивен...најверојатно поради нивото на тестостерон кој се лачи ноќта.

Алкохол и Дрога.

Јас мислам дека не е потребна тема како оваа што ја коментирам-еј дојдов до заклучок дека колоквиумската е важна...абе дај не лажете кога ќе се разбудиш сабајле со колешката до тебе ма и испит да има оти нешто(на некоги) станува на сабајле башка утрински секс е најдобар јас наутро кога имам секс некако оргазмот ми е поинтензивен...најверојатно поради нивото на тестостерон кој се лачи ноќта.

(I)

Ги забораив колешките покрај кои се будам насабајле.
Morning pillow fight, panties only... and then a good morning lick!
Gotta love that!

за вистински секс потребен е здрав машки полов орган....за се друго побарајте во секс-шопови

за вистински секс потребен е здрав машки полов орган....за се друго побарајте во секс-шопови

Пред да се отиде по секс шопови треба да се знае дека освен машки и женски полов орган можат да послужат растенија и животни, раце, разни предмети од домаќинство, кукли, топол млаз од туш(ова за жени)....итн...:)

KOGA SUM IN ACTION ZNACI TEREBA DA LEGNEME NESO NE ZARADI NESO NAGON IL NZ SO NEGO ONAKA RUTINSKI xd xd:nesum:

Па не треба многу, особено кога си имаш партнер до тебе само треба да помислиш и имаш, нормлано највеќе е битна желбата, а другото се си иде ко подмачкано..

Траст ми ај тел ја д тру!

Обострана желба и време. Местото е според мене сосема небитно.

црна ролка, фантомка, нараквици

само ако дава отпор. Тие ми се реквизити за сваки случај.

Аха епа си имаш тактика, кај тебе нема бегање, како и да е нема да си отидеш не задволен, убаво си смислил знаеш ? :pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom