DotA Скриншот!

• Креатор на темата Креатор на темата Mac))
  • Време на започнување Време на започнување
За ССто со Јурнеро не сум сигурен, на другите нема мапхак :smir:
Иначе за ССто со Морфлинг браво, конечно да го видам тој гадот леотрим да го испие :)

За ССто со Јурнеро не сум сигурен, на другите нема мапхак :smir:
Иначе за ССто со Морфлинг браво, конечно да го видам тој гадот леотрим да го испие :)
Тоа со Лината ме зачуди мене... Останатите горе доле у база им се влезени.
Иначе ќе прикачев скриншот од баг со новиот апдејт на Гарена ама не ми се конвертира :( . Влагаш во рум и гледаш дота 11/10 , 12/10 играчи .. Не им идат дропки.

мапхак е, ако не се креирале со мап all visable.

На сликата со Yurnero 100%.
Зошто? Затоа што кој е тој паметен на Гарена да креира со отворена мапа, + ако не е МапХак, треба на мапата таму кај што има неутралци да свете со зеленко
На сликата под Yurnero-то, значи таму кај што му е фатен Lion-от, мапата е затемнета, значи можда и ове има МапХак...:pipi:

И да, од мене нешто. Да кажам право овој Разорот на новата Дота е направен стварно јак. Свака им част, иначе на постарите Доти, Разорот ко да не постоеше.

fabdxi.png

Чекам коментар за Итемите.
На празното место имав Анка, ама ми падна, и после им влегов сам. :)

нема мапхак, ве зафркавав : ))

кога играта завршува се открива целата мапа.

Samo so lina ima maphack t.e posledniot SS bidejki igrata ne e zavrsena a cela mapa gleda >)
edit: sega vidov poubavo ne e :)

nikogas ne sum igral so maphack...
od ko ke zavrsit patijata ti ja otvara cela mapa
btw eve vi 3 ponovi ss

:smir:
309lx0j.jpg

1zco51h.jpg

2gvubli.jpg

aman be narode so koja programa da gi konvertiram SS.daj kazete pa da upload i ja nesto. po moznos dajte link

spusti paint.net
odi vo folderot na w3 vo screenshots imat zacuvano SS, otvori gi zacuvaj gi, uploadiraj gi na tinypic, imageshack staj link ovde i HF

Moze so irfanview isto taka (potato mi ja kaza) jas ja koristam btw

Tu be ne znaete print screen na igrata samo, posle vo paint paste, posle save as JPG i upload na nekoja strana za uploadiranje sliki.

На 25та минута во база им влеговме, и со тие артифакти убив 4.

241s1sg.png

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom