DotA Скриншот!

• Креатор на темата Креатор на темата Mac))
  • Време на започнување Време на започнување
Omni се игра како супорт а не како тепач.
Така да се игра со хекс, наркомани, вардови цело време, ако има потреба Аracane Ring на почеток и тако даље..
znam za toa ama ajde ja ke igram supporter i ovoj puck ke e carry !? daj razgledaj malku situacija :):salut:

znam za toa ama ajde ja ke igram supporter i ovoj puck ke e carry !? daj razgledaj malku situacija :):salut:
Te kапирам де, и така е сега, ама брат си имал акаша на старт..ипак имало кери у тим :) Сеа ти ако си шитнал стварите и си идел после на дпс тоа е друго..

Te kапирам де, и така е сега, ама брат си имал акаша на старт..ипак имало кери у тим :) Сеа ти ако си шитнал стварите и си идел после на дпс тоа е друго..
Bev vo drugiot team imav arcane ring. I od koa dadov switch izleze 1 i samo ja i puck bevme i odma na prodazba :P

5nkljq.jpg

3v2 koj nema da napravi takvi itemi ^^ btw pandata e podobar od tebe

1. Ти нема да направиш такви итеми
2. Од што заклучи дека пандата е подобра од мене?

1. Ти нема да направиш такви итеми
2. Од што заклучи дека пандата е подобра од мене?

По тоа шо може да те лупне од земја со тие ајтеми, ако знае да клика десен клик..

Пандата беше тотален нуб, му викам прај battlefury, овој мислел дека тоа е butterfly, собра пари дека се држеше со огрето, кое очигледно првпат играше дота

2dkffh0.jpg

Таман да склопев Харт ми даде дисконект.... иначе ги вадевме веќе !!

Да ви ебам вангуардите..

Stout shield, ring of health => dagger, phase boots. После ако нема рулаи у твојот тим, идеш mystic staff - shiva. После тоа, HoT, па зависи од играта, ако има многу нукери од другата страна идеш бкб или худ.

Stout shield, ring of health => dagger, phase boots. После ако нема рулаи у твојот тим, идеш mystic staff - shiva. После тоа, HoT, па зависи од играта, ако има многу нукери од другата страна идеш бкб или худ.
A чекај чим си му земал ринг и шилд сигурно би собрал пари и за виталити, за џабе не го играат сите axe со вангард, ама само еден вангард.

Што ти дава вангуардот? Дали вреди 250хп за 1100 пари? ( само уште 1000 ти фалат за дагер, со кој стануваш страв и трепет на мапата ).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom