Мажи > жени

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Жените се само да ги ’’ сакаш ’’ и ’’ е*еш ’’ ...

и мн, мина ке се согласот со ова :vozbud: , се др, е безвредно

Жените се попаметни, поснаодливи, поборбени, знаат да ја пронајдат убавината на животот, а мажите се само некорисни машини за сперма кои по цел ден седат пред телевизор гледаат фудбал и уплаќаат спортска.
you go GIRL, TELL 'EM!
иначе, и подобри сме во кујна:pipi:
build a bridge and GET OVER IT!!! fuck...

Жените се попаметни, поснаодливи, поборбени, знаат да ја пронајдат убавината на животот, а мажите се само некорисни машини за сперма кои по цел ден седат пред телевизор гледаат фудбал и уплаќаат спортска.
За жал не е така. Да не беа мажите курац ќе имаше струја за твојата пегла за коса, ќе немаше телефон за твоите трачарски муабети, кондоми за да не останеш трудна, исто така и апчиња за истата намена. Ќе немаше телевизор за да ги гледаш шпанските серии и уште безброј други работи за кои ЗАСЛУЖНИ СЕ МАЖИТЕ:baeh:

Women...

1842835_5b1e0e3148.jpg

YES!

1tmrf9.jpg

YES!:je:

е да бе , women cant do math , cant be organised , cant lead a company , they cant take risks , they cant drive for crap .. by mr masterson

:pos2::pos2::pos2:

Докажано е дека жените не се шофери и не се способни да возат кола
* Премногу се паничари / плашливи

** Али се доволно добри да го красат Совозачкото Место :pos2:

Без филозофии и сите мажиња ајде:

bitch.jpg

Нејќам да доливам уље на ватра...Ама, пwинцезичке бе:crybaby:

Сама си го бараш:caveman:

Скорпио, некур дудлај од некаква глупа неутрална позиција...чкарт е.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom