Бугарски војни победи (комплетна листа)

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Temava e humor ama koga veke insistiras eve edna vasa golema pobeda

[SIZE=+0].[/SIZE]
А еве ти слики от една наша и ваша загубена битка!

http://images.google.bg/imgres?imgu...p=20&hl=bg&rls=SKPB,SKPB:2006-45,SKPB:en&sa=N
А еве ти уште една, да видиш што е Македонија и тогај да ми збориш оти сал ти си македонец!!

4251_875.JPG

А еве ти слики от една наша и ваша загубена битка!

http://images.google.bg/imgres?imgu...p=20&hl=bg&rls=SKPB,SKPB:2006-45,SKPB:en&sa=N
А еве ти уште една, да видиш што е Македонија и тогај да ми збориш оти сал ти си македонец!!

4251_875.JPG
Немој аман, не пукај ми ја душава:tapp:
Знајме ние убо колкава ни е МАКЕДОНИЈАВА...

Немој аман, не пукај ми ја душава:tapp:
Знајме ние убо колкава ни е МАКЕДОНИЈАВА...
Сакаш да ми речеш оти сал Вардарско е Македонија???
Ами Егеја, Пирин, Мала преспа, Голо бр'до и Прохор пчински што са бре?:uvo:

Сакаш да ми речеш оти сал Вардарско е Македонија???
Ами Егеја, Пирин, Мала преспа, Голо бр'до и Прохор пчински што са бре?:uvo:
НЕ НЕ НЕ, сакам токму спротивното да ти го кажам, ама не заборавај дека на тој ЕГЕЈ и ПИРИН како што е МАКЕДОНСКА територија така и живее МАКЕДОНСКО население кое пазииии е ОБЕСПРАВЕНО и НЕ МОЖЕ(значи забрането од властите) ДА СЕ ДЕКЛАРИРА КАКО ТАКВО.

НЕ НЕ НЕ, сакам токму спротивното да ти го кажам, ама не заборавај дека на тој ЕГЕЈ и ПИРИН како што е МАКЕДОНСКА територија така и живее МАКЕДОНСКО население кое пазииии е ОБЕСПРАВЕНО и НЕ МОЖЕ(значи забрането од властите) ДА СЕ ДЕКЛАРИРА КАКО ТАКВО.
кој ти го е рекал ово, те е излагал !!
Ова не е вистина!
Мога да се декларирам като каква си сакам-овде нема запор за идентитет, никој не сопира на лјудето да се зоват и да се декларират како сакат!
Ако то ,што го велиш беше вистина, дал ке дадеше бугарската влада паспоши на македонците от вардарско?

кој ти го е рекал ово, те е излагал !!
Ова не е вистина!
Мога да се декларирам като каква си сакам-овде нема запор за идентитет, никој не сопира на лјудето да се зоват и да се декларират како сакат!
Ако то ,што го велиш беше вистина, дал ке дадеше бугарската влада паспоши на македонците от вардарско?
Aj да не се зафаќаме околу ова и онака избегавме од темава, а и има и доста спорни ситуации околу ова, а и онака не сме јас и ти оние кои решаваат, така да ај да остајме на другиве да си кажет нешо за темава..:smir: ај биди поздравена

Јас би сакал да ги додадам следниве битки кои Бугарија ги добила,а сте испуштиле да ги споменете:

Оној погоре ќе ми збори дека сите битки ги добиле..арно ама сите војни ги изгубиле.:cheeky1: :pos: :pehar:

Многу ве сакам бе Бугарчиња, вие сте единствениот народ на светот што сакаат да бидат Македонци! И песните наши си ги превземате, и историјата, и се ! Моиве земјаци се осеќаат загрозени од вашите претензии спрема нас но јас знам дека имитирањето е само највисока форма на ласкање, а вие богами не имитирате за сите пари.

Е сеа дека две светски војни ја одбравте погрешната страна, тоа за жал и не ви беше најпаметно, ама барем Пиринска Македонија ја ќаривте за време на балканските војни, така да колку и да ви серат дека сте Татари, или дека немате сопствена историја или култура, не берете гајле, иако тоа е делумно вистина , вие одите сепак напред па за едно 500 години и тој проблем ќе биди решен.

Уште бугарски воени победи...

и уште...

еј мнооогу се...не може да ги избројам..

Еј....колку мнооогу избројав.
Секоја `чест`.

Абе полека со победите, човек не можи да ги прочита сите наеднаш....Ај еве и од мене некоја победа на татарскиве племиња...

Ај доста беше..Еден сат пишам!:cug:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom