Местени натпревари

• Креатор на темата Креатор на темата Спенсер
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Добро ви иде со Димано Загреб. 1-0 води.

Како само знаев дека не е местена...за да ги убедам другарите ја пишав на тикет, али ОФК Београд ме падна.

Ај покасно ке постирам друг добитен тикет од денес. : )
p.s Може и два добитни, не се знае.

Хах, динамо. :) Арно ја пишав во услов 2/3.

Утре играјте ја Баерн Минхен мора да тепаат.јас ке ја играм сингл

сите ја збореа динамо ама едноставно знаев дека нема да биде 2.
зашто????
во вторникот имаше емисија на хрт2(нз кој ја глеал),гостин беше лука модрич и го прашуваа дека се слушале гласини дека динамо ќе изгубел пошто он(лука)потпишал со тотенхем и сеа демек разочарани биле што ги напушта. модрич рече дека нема теоретски шанси да изгубат.
тоа ви е тоа другарчиња не значи дека ако паѓа коеф од 15 на 5 или 6 дека е местена.

Епа другарче кажи ни го тоа пред да заврши натпреварот, откога ќе заврши и јас знам

сите ја збореа динамо ама едноставно знаев дека нема да биде 2.
зашто????
во вторникот имаше емисија на хрт2(нз кој ја глеал),гостин беше лука модрич и го прашуваа дека се слушале гласини дека динамо ќе изгубел пошто он(лука)потпишал со тотенхем и сеа демек разочарани биле што ги напушта. модрич рече дека нема теоретски шанси да изгубат.
тоа ви е тоа другарчиња не значи дека ако паѓа коеф од 15 на 5 или 6 дека е местена.

После војната сите се херои :)

Кажете некоја за утре ...

Сакаш една или три ?

Сакаш една или три ?
Ај 5 кажи му хахахах
Значи за недела Парма- Џенова 1 9/10
На Парма оваа победа и е како цела сезона, натпревар на кој само победа им одговара
коеф не е нешто мн голем 1.45 ама вреди за сингл, ја ја ставив
И немој ако не испадне одма да колнете, пцуете едно друго кога сите си чекате само на готово.

Ај 5 кажи му хахахах
Значи за недела Парма- Џенова 1 9/10
На Парма оваа победа и е како цела сезона, натпревар на кој само победа им одговара
коеф не е нешто мн голем 1.45 ама вреди за сингл, ја ја ставив
И немој ако не испадне одма да колнете, пцуете едно друго кога сите си чекате само на готово.

Колку стави жити се на сингл за да имаш ќар ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom