Axe

• Креатор на темата Креатор на темата G e G o
  • Време на започнување Време на започнување
Dobro ke mi prai 15 dmg. Sho ke gi regeneriram u megju vreme..
Добро ти кажа ако е Мирана со тебе веднаш ќе бутнете кула па ако е така ни јас нема да сум сам ќе има уште 1 херој со мене така да ќе умреш уште на 1та тура крипови:helou:

GoD,многу ми е твојата за против нубци тактика,сигурно нема они БАШ да чекаат ти да ги фатиш и мрцкаш пер.

Него,сега го играв,доле на lane со Tinker од моја, Weaver и Akasha против мене.На 3ти FB,до шести веќе 3 кила,на 14 левел (останав сам и крипав) имав 6.5к голд.
Одличен херој,кој може да се игра и офанзивно и дефанзивно на почеток :)

Добро ти кажа ако е Мирана со тебе веднаш ќе бутнете кула па ако е така ни јас нема да сум сам ќе има уште 1 херој со мене така да ќе умреш уште на 1та тура крипови:helou:

Peer, sakash da mi kazes, deka, ja ako igram axe, i ima mirana u blizina od moja.
A ti igrash nekoj 2 heroja, venomancer i ushe eden, i deka vie 2ca i ushe 4 vashi kripa, ke ubiete axe so 2 scoutshielda na 1 lvl? Sho se vrti ko lud zasho go mavaat 100 dushi i na sekoe vrtenje prai 100 dmg ako ne i vishe?
Ako ne zaboravash, axe ima prednost koga se tepa so poishe luge a ne 1vs1.
Taka da so tvoi kripovi nemozes da go tepash axeto..
Osobeno ne na prvi lvl so heroj koj ima 450 hp.

Peer, glej, kako i da e, ja nisho ne gubam na 1 lvl, ili ke utepam 4 kripa i so se vas, ili bez vas, pa posle begam shuma da kripam, cekam da se sredi situacia, i pak praam scip creep..
Ja nema sekoja tura da ja ubivam :) ne sum idiot :)

Edit: I, zapamti :) ne ti kazuvam teorija, ti kazuvam praksa, ti kazuvam nesho so e vishe probano milion pati :) I uspeva.
Treba da si skot da umresh, ili da imaat imba combo, ili axeto da ne se vrti..posho i toa se deshava :) Ako si epten baksuz..

Peer, sakash da mi kazes, deka, ja ako igram axe, i ima mirana u blizina od moja.
A ti igrash nekoj 2 heroja, venomancer i ushe eden, i deka vie 2ca i ushe 4 vashi kripa, ke ubiete axe so 2 scoutshielda na 1 lvl? Sho se vrti ko lud zasho go mavaat 100 dushi i na sekoe vrtenje prai 100 dmg ako ne i vishe?
Ako ne zaboravash, axe ima prednost koga se tepa so poishe luge a ne 1vs1.
Taka da so tvoi kripovi nemozes da go tepash axeto..
Osobeno ne na prvi lvl so heroj koj ima 450 hp.

Peer, glej, kako i da e, ja nisho ne gubam na 1 lvl, ili ke utepam 4 kripa i so se vas, ili bez vas, pa posle begam shuma da kripam, cekam da se sredi situacia, i pak praam scip creep..
Ja nema sekoja tura da ja ubivam :) ne sum idiot :)
Ај добро така како што викаш ти можеш само да правиш против нубови а некои про мислиш дека нема да помислат дека си во шума и крипаш кога те нема 2-3 мин на мапаи и ај нема што веќе да се караме кога неможеш ни ти на мене ни јас на тебе да ти го докажам спротивното:helou:

Ај добро така како што викаш ти можеш само да правиш против нубови а некои про мислиш дека нема да помислат дека си во шума и крипаш кога те нема 2-3 мин на мапаи и ај нема што веќе да се караме кога неможеш ни ти на мене ни јас на тебе да ти го докажам спротивното:helou:

Toa da :) sigurno ke znaat deka sum u shuma..ali vidi, ako imash wards, lesna rabota e da im kidnesh. Ako nemash, si go jadel.
Bashka ne se isplati da brkash axe so heroj bez stun ili dooobar slow..

Toa da :) sigurno ke znaat deka sum u shuma..ali vidi, ako imash wards, lesna rabota e da im kidnesh. Ako nemash, si go jadel.
Bashka ne se isplati da brkash axe so heroj bez stun ili dooobar slow..
Ај веќе да завршиме овака можеме нон стоп да зборуваме ама пак неможе на никого да се докаже а и тоа да што викаш мора да имам добар стан пр.кентаур може да е немора да е ранге другиов херој а и може мирана од кај мене да е па тогаш полесна работа

Obicno Axe ne go biram ama ako mi go dade na sd si go biram :wink: Inace Herojot e mnogu imba i ima mnogu finti so nego,na primer First Blood da si napraves..ae :helou:

Омилениот хетој... :) обично играм 5 на 5. Прво зиам 2 вангарта. патиче, БЛИНК, до него се блинкувам со прва го привлекувам и ганг :drk:

Како се склопуат вангар и хеарт?Ај со видоео некој нека покаже:kesa:

Му склопив на овој 2 вангард,блејд и бутс оф травел кулите му ги мелев сам.Е сеа дајте кажите дали добри работи сум му склопил и што треба да му склопам?
П.С. Ај по ПП кажите шо се склопуе на Разорот?

Леле со axe-то растур правам.

2 вангуарди не се прават. Никогаш.

Ти дава малку повеќе проценти да блокираш истиод демиџ што го блокира и едниот вангуард, 5хп реге и 250хп+. Значи, си правиш еден вангуард, па купуваш БЛИНК, блинкот е најважниот итем за ахето. Се блинкнуваш до херојот, пушташ прва, се завртува 3-4 пати и го утепуваш со последна. ( ако купиш во пристојно време, не во 50тата минута ). После идеш шива па ХоТ.

може ли да прашам нешто?
Зошто шива наместо асаулт?
Поради мана или нешто друго?

Оти асаултот е многу поскап, дава атак спид, и најверојатно ако играта трае малку подолго, тепачот од вашиот тим ќе го направи ( на примре lycan, skeleton king, naix, bla,bla,bla ). А со мистик стаф имаш мана за блинк/кал/улти колку што ти душа сака.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom