Replays, и нивна дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Potato
  • Време на започнување Време на започнување
Овие,не. А ако ги конвертираш може и ќе можеш.

Еве една свежо изиграна од мене со Axe (Геџо твојов еј)

Знам дека само требаше да купам Дагер,ама моиве све беа бркачи така да :)

Најкил ми е на магината со трета коа го фатив...

Attachments

Мац.. Фармањето МОРАШЕ да биде подобро, не верувам дека имаше ниту еден deny, а last hitот ти одеше слабо ( повеќето време беше со auto attack ).. На аксот, не му треба толку многу енергија колку што му треба damage block, значи од почеток можеше да купиш 2 stout shieldа, и да направиш два вангуарда наместо тој HoT.

Тимската игра ти беше добра..

Абе за мои крипци зимање пробував најмногу што можев,ама многу лоша кобинација ни падна горе,па само можев на нив gank да им правам :)

Плус,аксот го немам уште толку добро разработено со last hit :(

Иначе,игравме и со Ддиме една,најзакон ствар беше багот,кога ми се појавија 2x3 неутралци,кај тие до Рошан...и ме земаа :)

Тролот беше нинџа :):) Инаку добра тимска игра имавте,GG :):)

Еве ви еден ownage со Bone,прво игравме 3в5,па 2в4 :)
Јас им викав рмк,зашто бевме јас,раста и Bristleback,ама нејќеа па ги доминирав малце...

им направив 17 - 0 на 2 мегабашери факинг LoL

Attachments

Ќе одиш во напреден уредувач (до испрати порака е) и после таму имаш опција "прикачи привезоци"

Аиии 5 на 3 и неможеа да испушираат средина :):) Да останевте 4 на 3 со раштата ќе ги згазевте.

Еве еден риплеј и од мене,играв Џакиро.Интересна партија ,иако во еден период ме згазија од ќутек :):):)

Attachments

Не дека типчето изигра подобро од тебе, али еве зошто служи Jakiro.

А овој енигмата од твојот тим, нека не пушта ништо, ќе му треба маната за другата игра =))

Потато,а мене не ме изглеа а? :(

Не дека типчето изигра подобро од тебе, али еве зошто служи Jakiro.

А овој енигмата од твојот тим, нека не пушта ништо, ќе му треба маната за другата игра =))

Богами ептен ме изнервира на почеток :):) Ја чуваше маната како зимница :)

Protivnickiot tim se noobci taka da ...igrav 1vs4 :))))

Eve go videoto.. [valjda]

Ke se iskritikuvam sam pa posle vie dadete mi komentari..inaku veruvajte vredi da se vidi videoto...
1.Definitivno ne obrnuvav vnimanie na Deny creeps zaso Jakiroto na moja strana nemozese ni da se doblizi taka da ne mi beshe nesto bitno da pravam deny :P
2.Koa svativ deka lesno gi tepam sam site malce se opushtiv i si se zezav..praev sho sakam,vlagav 1vs3 i 1vs4 :)
3.Bef napizden zaso kretenite u MKD room se gasat koa gubat i morav da gi im "komentiram" i da gi sskam za da ne se gasat -.-

У МкД room се најголемите нубови евер.
На сите посочувајте им ја темата Совети за Почетници :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom