Ј
јовица11
Гостин
Фала.Покасно ако може ин анд аут оф лов-АВБТокму таа е на ред, од прееска е побарана.:smir:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Фала.Покасно ако може ин анд аут оф лов-АВБТокму таа е на ред, од прееска е побарана.:smir:
Дивне, ако ти се вклопвит во планот, и ако ја имаш All Out Of Love, би те замолил...
Фала. :smir:
Извини,сега се уклучив и не ги прочитав претходните страници.Во тој случај ако може Meat loaf -Аnything for love :smir:Ако ми објасниш што имаше на памет кога се регистрираше на форумов и го избра токму тој јузер и дали се каеш што не го направи пократок, океј?:pos2:
А Јовица ... песната е прекрасна, но мојот термин е само за Love songs ...:smir:
Извини,сега се уклучив и не ги прочитав претходните страници.Во тој случај ако може Meat loaf -Аnything for love :smir:
Е таа може:smir:

А се плашев дека нема никој да ја побара. Одлично!!!And I'm wondering what you're dreaming
Wondering if it's me you're seeing.......
aaaaaaaaa песнаваааа.
ај коа ќе ти се уклапа пушти ја leona lewis - bleeding love![]()
Беше ама на самиот почеток, па ќе направам исклучок и ќе ја пуштам пак, таа од Бони.:smir:Total eclipse of the hearth?![]()