Градови во Македонија во кои никогаш не сте биле?

mc dc

I hate this bitch
Член од
20 август 2007
Мислења
508
Поени од реакции
0
Ne sum bil vo kratovo, gevgelia, i tetovo a sakam da gi vidam

mc dc

I hate this bitch
Член од
20 август 2007
Мислења
508
Поени од реакции
0
Pehchevo ti e edno od najubavite i najekoloshkite gradchinja vo Makedonija.Imam tamu rodnini i odam ednash godishno ili na dve godini.Mnogu ubavo chisto,poshumeno ma prekrasno...Odi obavezno ,a za prenokishte...hmmMoram da se rasprasham dali neshto od kapacitetite funkcionira.Jas ke prasham a ti maltretiraj me so prashanja,slobodno
Ne funkcionira nisto jas sum od berovo pa ke ti kazam. Neli se 10 km oddaleceni. A za ekolgijata imas pravo.

mc dc

I hate this bitch
Член од
20 август 2007
Мислења
508
Поени од реакции
0
Koj ne bil vo Berovo ne znae sto propustil

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.434
Поени од реакции
25.351
Никогаш не сум бил Крива Паланка, а исто и Кратово

mc dc

I hate this bitch
Член од
20 август 2007
Мислења
508
Поени од реакции
0
STO PROPUSTIL VO BEROVO IMA 1 KAFIC 1 DISKOTEKA VESTACKO EZERO I :toe: I DA KE ZABORAVEV SE NAOGA I PO NEKOE DUKANCE!!!!!!:pos2:
Abe peder berovo ima momentalno 8 diskoteci megu koi i la mirage edna od najdobrite diskoteki vo istocna makedonija ima 10 tina kafici i plus sega dojdi na 27 i 28 avgust cela makedonija e tuka sine. Za site 27 i 28 Avgust koj saka moze da ide u berovo Malesevijata na dlanka.

Член од
18 август 2007
Мислења
15
Поени од реакции
0
mc dc ima pravo jas skoro bev vo berovo. Ne go slusajte pederot.

Член од
15 јули 2007
Мислења
665
Поени од реакции
2
DE be de be ti ke mi kazes na mene sto ima vo berovo i kakov grad e!!Tetin mi e od tamu!Sum bil tamu i znam kako e zatoa kuti poarno!!!

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
ne sum bil vo Gostivar,Kocani,Stip,Berovo,Gevgelija,i poveketo gradovi od istocna makedonija

Super boy

Juventino
Член од
5 јуни 2007
Мислења
478
Поени од реакции
0
vo diviot zapad ne sum bil :) mislam vo Gostivar , Tetovo , Debar , isto i Kumanovo ne sum bil...

Член од
15 јули 2007
Мислења
665
Поени од реакции
2
de be seljak eden ti ke mi kazes na mene tetin mi e od tamu i ednistvenoto ubavo nesto tamu e vestackooto ezero!!!!!!!!!

Fluffy

Hellraiser
Член од
6 мај 2007
Мислења
1.373
Поени од реакции
16
Не сум била во Кратово,Радовиш и Пехчево сигурно,а за други не ми текнува во моментов.Ја имам прошетано Македонија убаво,дал Бог пријатели.

Kajgana Shop

На врв Bottom