Ne funkcionira nisto jas sum od berovo pa ke ti kazam. Neli se 10 km oddaleceni. A za ekolgijata imas pravo.Pehchevo ti e edno od najubavite i najekoloshkite gradchinja vo Makedonija.Imam tamu rodnini i odam ednash godishno ili na dve godini.Mnogu ubavo chisto,poshumeno ma prekrasno...Odi obavezno ,a za prenokishte...hmmMoram da se rasprasham dali neshto od kapacitetite funkcionira.Jas ke prasham a ti maltretiraj me so prashanja,slobodno
STO PROPUSTIL VO BEROVO IMA 1 KAFIC 1 DISKOTEKA VESTACKO EZERO IKoj ne bil vo Berovo ne znae sto propustil
Abe peder berovo ima momentalno 8 diskoteci megu koi i la mirage edna od najdobrite diskoteki vo istocna makedonija ima 10 tina kafici i plus sega dojdi na 27 i 28 avgust cela makedonija e tuka sine. Za site 27 i 28 Avgust koj saka moze da ide u berovo Malesevijata na dlanka.STO PROPUSTIL VO BEROVO IMA 1 KAFIC 1 DISKOTEKA VESTACKO EZERO II DA KE ZABORAVEV SE NAOGA I PO NEKOE DUKANCE!!!!!!:pos2:
Vikas?mc dc ima pravo jas skoro bev vo berovo. Ne go slusajte pederot.
A sigurno li ne si bil u dvoriste be sejlak.DE be de be ti ke mi kazes na mene sto ima vo berovo i kakov grad e!!Tetin mi e od tamu!Sum bil tamu i znam kako e zatoa kuti poarno!!!