Dzings
Premium
- Член од
- 31 март 2007
- Мислења
- 1.804
- Поени од реакции
- 53
Ne si propushtila mnogu! Grad vo koj nema dobra kafana ne e grad!Penelopa напиша:Ne sum bila vo Makedonski Brod i Makedonska Kamenica
Ne si propushtila mnogu! Grad vo koj nema dobra kafana ne e grad!Penelopa напиша:Ne sum bila vo Makedonski Brod i Makedonska Kamenica
Pehchevo ti e edno od najubavite i najekoloshkite gradchinja vo Makedonija.Imam tamu rodnini i odam ednash godishno ili na dve godini.Mnogu ubavo chisto,poshumeno ma prekrasno...Odi obavezno ,a za prenokishte...hmmMoram da se rasprasham dali neshto od kapacitetite funkcionira.Jas ke prasham a ti maltretiraj me so prashanja,slobodnoSamo vo eden nikogash ne sum bila, i sakam da odam iako ne sum sigurna deka seuste se racuna za gradPehcevo zemlja mojih snova
![]()
Mora da go posetite Berovo. Ama neznam kako ne ste bile tamu. Eksurzijanti doagaat mnoguКај не сум била? Тетово, Гостивар, Валандово, Кочани, Кратово, Берово,Пехчево, Неготино... Ама има време ќе одам и таму, why not?
Pehcevo se racuna za grad i e gradce od 4.500 ziteliSamo vo eden nikogash ne sum bila, i sakam da odam iako ne sum sigurna deka seuste se racuna za gradPehcevo zemlja mojih snova
![]()