Градови во Македонија во кои никогаш не сте биле?

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.775
Поени од реакции
5.107
...pa.....Makedonski Brod i Kamenica , Debar , Kriva Palanka , Probishtip , Demir Hisar, Bogdanci , Valandovo , Resen ..moze ima i nekoj drug

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.434
Поени од реакции
25.352
Не сум бил во Кратово и во Крива Паланка и Македонски Брод

Рунчев

Esi mi dobaaar
Член од
29 мај 2007
Мислења
1.263
Поени од реакции
191
Дебар, Кичево, Демир хисар, Гостивар....

duffy_f

денес те сакам повеќе од вчера
Член од
29 јануари 2007
Мислења
353
Поени од реакции
13
Не сум била во многу градови и тоа претежно од Источна Македонија и тоа единствената причина поради тоа е што не познавам никој од таму па не ме влечело да отидам.Ама жал ми е што не си ја познавам земјата во која живеам а не е баш голема за тоа да не е изводливо па би сакала да видам што краишта имаме.:helou:

Член од
11 јуни 2007
Мислења
106
Поени од реакции
1
Не сум ги видела никогаш Штип, Делчево, Берово, Пехчево :)raz: мислам дека се само толку) ама најмногу од се ми е криво што сеуште не сум била во Струмица и се надевам наскоро ќе ја посетам :helou:

Член од
13 февруари 2007
Мислења
181
Поени од реакции
6
Samo vo eden nikogash ne sum bila, i sakam da odam iako ne sum sigurna deka seuste se racuna za grad :) Pehcevo zemlja mojih snova ;)
Pehchevo ti e edno od najubavite i najekoloshkite gradchinja vo Makedonija.Imam tamu rodnini i odam ednash godishno ili na dve godini.Mnogu ubavo chisto,poshumeno ma prekrasno...Odi obavezno ,a za prenokishte...hmmMoram da se rasprasham dali neshto od kapacitetite funkcionira.Jas ke prasham a ti maltretiraj me so prashanja,slobodno

Член од
13 февруари 2007
Мислења
181
Поени од реакции
6
Znachi ne se vazi samo da pominesh tranzit tuku da ostanesh 2-3 chasa.Vaka sega.Gostivar,Kichevo,Prilep,Palanka,Radovish,Vinica,Negotino,Mak.Brod(golema zelba),moze ima ushte...,a sum bilTetovo,Kumanovo,Kratovo,Probishtip,Shtip,Pehchevo,Berovo,Strumica,Gevgelija,Resen,Bitola,Ohrid,Struga,Krushevo,Veles,Kavadarci,

Член од
6 август 2007
Мислења
65
Поени од реакции
0
ne sum bil vo kratovo i vo makedonski brod ama da vi kazam pravo ne ni planiram

Sasence

V.I.P-very important princess
Член од
21 ноември 2005
Мислења
154
Поени од реакции
1
80% викате дека не сте биле во ПЕХЧЕВО.....НАЈУБАВ ГРАД ВО МАКЕДОНИЈА ДЕФИНИТИВНО

П.С ТИЕ СО НЕ БИЛЕ ПОДОБРО ДА НЕ ОДАТ ОТИ КЕ ИМ БИДЕ КРИВО КОГА КЕ СИ ОДАТ ОД ТАМУ :)))

F

fantomX

Гостин
Тетово, Кичево , Пехчево, Македонски Брод, Демир Хисар...толку.

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Има многу.Сум бил само во Скопје,Битола,Струмица,Велес,Охрид, Струга,Крушево,Тетово и Охрид.Во ниеден друг не сум бил а сакам да посетам што повеќе.

mc dc

I hate this bitch
Член од
20 август 2007
Мислења
508
Поени од реакции
0
Кај не сум била? Тетово, Гостивар, Валандово, Кочани, Кратово, Берово,Пехчево, Неготино... Ама има време ќе одам и таму, why not?
Mora da go posetite Berovo. Ama neznam kako ne ste bile tamu. Eksurzijanti doagaat mnogu

Kajgana Shop

На врв Bottom