Градови во Македонија во кои никогаш не сте биле?

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
Епа ајде една ваква тема. Во кој градови низ нашава држава не сте биле а сакате да отидете...

Не сум бил у Штип сакам да одам да видам каков е животот таму... иам другари и другарки од Штип, ај ќе им одам на гости хихихи...
Струмица, сум бил ама само на поминување на 5 минути, ништо не е тоа... сакам да одам на 1-2 дена пример да видам и таму што праат Струмичанки, а можно е да одам за некоја недела... :lol:
Кавадарци, сум бил 1-2 пати ама чисто на кратко, на поминување, и таму треба да одам на ден, два да видам животот, ноќен живот итн.
Прилеп никогаш не сум бил, а секогаш врвам покрај Прилеп кога идам со воз за Битола кога одам на факултет...
Куманово... е овде начисто од кога знам за себе никогаш не сум бил, а и не сум ни поминал... треба и ваму да одам... ама кај кој... хм... има некој од Куманово на форумов... на гости да му идам... :lol: :lol:
Велес, и ваму сум бил (т.е. на поминување со воз), треба и ваму да одам на ден два, иам другари и другарки од Велес... треба на гости да се оди, да видам што толку ја фалат Down Town дискотеката... :lol:
Кичево, овде само на поминување со автобус кога идам за Охрид ваму таму... али ќе одам и Кичево на 21-ви на роденден кај другарка... :lol:

Одење во некој град го рачунам да седнеш на кафе негде да прошеташ да видиш живот, а штом ова не си го напраил исто како на поминување да ти било... :lol:

OBDN

Ходајучи Вујаклија
Член од
25 јули 2005
Мислења
1.456
Поени од реакции
32
Samo vo eden nikogash ne sum bila, i sakam da odam iako ne sum sigurna deka seuste se racuna za grad :) Pehcevo zemlja mojih snova ;)

ragazza

Adorable
Член од
3 јуни 2005
Мислења
2.870
Поени од реакции
29
Tetovo , Gostivar nikogas ne sum bila , Gevgelija isto taka :) Na drugi gradovi ne mi teknuva:)

Член од
28 мај 2005
Мислења
6.373
Поени од реакции
177
OBDN напиша:
Samo vo eden nikogash ne sum bila, i sakam da odam iako ne sum sigurna deka seuste se racuna za grad :) Pehcevo zemlja mojih snova ;)
tamo bev nonstop...imam rodnini tamo...inace ne mi teknuva kade ne sum bil.....ah gevgelija,tetovo,gostivar....

SeaGull

Walter
Член од
17 мај 2005
Мислења
763
Поени од реакции
9
Nema grad vo Mkd sto ne sum go posetil, i toa barem po dvapati. Skoro i polovina sela gi imam pominato.
Sram da vi e sto ne si ja znaete drzavata :lol:

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
SeaGull остај сеа ти тоа... ти деловно патуваш низ државава... а ние сиромаштија не фати кај да одиме... по дома до продавница и назад... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

SeaGull

Walter
Член од
17 мај 2005
Мислења
763
Поени од реакции
9
vodkamixx напиша:
SeaGull остај сеа ти тоа... ти деловно патуваш низ државава... а ние сиромаштија не фати кај да одиме... по дома до продавница и назад... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Prethodno kako student patuvav, pa ne bese delovno :lol:
I toa, se kaj nekoj prijatel odev, po domovite ke naucis eden kup lugje.
Setajte, i zapoznavajte ja drzavata :lol:

Mesaja

Dot.
Член од
14 јуни 2005
Мислења
5.532
Поени од реакции
16
Тетово,Штип,Кочани,Гевгелија,Дебар,Куманово.....

B

BoZiCA

Гостин
Кај не сум била? Тетово, Гостивар, Валандово, Кочани, Кратово, Берово,Пехчево, Неготино... Ама има време ќе одам и таму, why not?

StormAngel

Stormology
Член од
22 јануари 2005
Мислења
5.059
Поени од реакции
244
ragazza напиша:
Tetovo , Gostivar nikogas ne sum bila , Gevgelija isto taka :) Na drugi gradovi ne mi teknuva:)
Eiii, озбилно никогаш не си била во Гостивар?

ragazza

Adorable
Член од
3 јуни 2005
Мислења
2.870
Поени од реакции
29
Nikogas:) ama sum bila na Mavrovo taka da bilo nesto kako : so close but so far away:)))
Oti da ne sakas gosti? :wink:

Mesaja

Dot.
Член од
14 јуни 2005
Мислења
5.532
Поени од реакции
16
Абе, ја од дома не сум мрднал а камо ли у други градови да идам....

Член од
14 јули 2005
Мислења
2.128
Поени од реакции
41
Само уште Кратово и Пробиштип ми останале. Во сите други места сум бил барем по двапати!

StormAngel

Stormology
Член од
22 јануари 2005
Мислења
5.059
Поени од реакции
244
ragazza напиша:
Nikogas:) ama sum bila na Mavrovo taka da bilo nesto kako : so close but so far away:)))
Oti da ne sakas gosti? :wink:
Нормално дека сакам гости. :wink:

Член од
6 февруари 2005
Мислења
9.722
Поени од реакции
248
Никогаш не сум бил во Радовиш и во Дебар иако Дебар имам многу пријатели коишто во 2001 беа на студии во Скопје.

Kajgana Shop

На врв Bottom