Ако мислеше за песната Во полн ефект види ППДали ја имате од Тони Зент кој сум јас а аку ја имате да ми казете
За неколку минути на профил.аддни ме на мсн ке ти кажам фулл да го слегнеш.
quintino-parapapa некој
Симни си save2pc и шибај :helou:dali nekoj znae zosto ne mozam da gi convertiram videata od youtube vo youtube downloader programceto? koga ke go stavam url od videoto i koga ke stisnam convert za vo mp3, se pokazuva failed i missing codecs.... pa ne mozam da gi convertiram videata. pa ve molam koj znae neka mi kaze sto treba da prevzemam.
Јас ке ти пратам...Некој ако ја има од Ареа- Фрекфенција на Љубовта на мп3 да ми ја прати. Thanks in advance:smir:
http://vid2mp3.com/dali nekoj znae zosto ne mozam da gi convertiram videata od youtube vo youtube downloader programceto? koga ke go stavam url od videoto i koga ke stisnam convert za vo mp3, se pokazuva failed i missing codecs.... pa ne mozam da gi convertiram videata. pa ve molam koj znae neka mi kaze sto treba da prevzemam.
Ја знам песната, не ми текнува кој ја пее и како се вика, а песната ја знам 100%. Ако може некој нека даде наслов на песната и кој ја пее, ќе ја најдам.Taka ode mislam:
"ajde nek se pee nek se pie masko oro nek se vie"
znae li nekoj od koj e i kako se vika i ako ja ima nekoj dali ke moze da mi ja prate?
p.s. Mislam deka e od Ruska Salata?
Blagodaram
За неколку минути на ПП.Дај некој нека ја стави на rapid или zippyshare ако ја има
Schiller - I've seen it all..фала однапред...
Taka ode mislam:
"ajde nek se pee nek se pie masko oro nek se vie"
znae li nekoj od koj e i kako se vika i ako ja ima nekoj dali ke moze da mi ja prate?
p.s. Mislam deka e od Ruska Salata?
Blagodaram
Кажи наслов и пејач на песната, ако може?:kesa:чекај на пп