Побарувања на мп3

Статус
Затворена за нови мислења.

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
[zEUs];1901542 напиша:
РНС - Многу прашања :nesum:
Оваја а и некој дали ја има песната сеа на ОТ што ја пееше Ана Бебич излгеда е од Магазин - плеши са мном :toe:

ShakaZulu

" Тој Сум Бре "
Член од
29 јули 2008
Мислења
3.291
Поени од реакции
3.665
[zEUs];1903725 напиша:
Оваја а и некој дали ја има песната сеа на ОТ што ја пееше Ана Бебич излгеда е од Магазин - плеши са мном :toe:
плеши са мном ти ја пратив по ПП другата пробав да ја најдам но тешко но ќе пробам да ја најдам на малку поинаков начин па ќе видиме дали ќе се најди

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
плеши са мном ти ја пратив по ПП другата пробав да ја најдам но тешко но ќе пробам да ја најдам на малку поинаков начин па ќе видиме дали ќе се најди
ОК фала :smir:

Член од
9 септември 2008
Мислења
431
Поени од реакции
63
новиот албум на горан трајковски од анастасија со тој типчето во гарманија (не знам како се вика) ,а албумот се вика portal macedonia

Член од
16 ноември 2008
Мислења
3
Поени од реакции
0
ja taka.... neznam ni od koj e ni kak se vika pesnata imase taka nesto: if you don't feel the same. if you don't wanna stay it's allright. ajj ako ve asocire taka nesto pisejte ke vidam jass. i fala na pomosta unapred :D :nesum:

Janev

2.856
Поени од реакции
58

BiG_kIsS

You talk too much... Let me shut you up
Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
пратени по ПП болдираните

браво бенд на профил

текстов ми личи на нешто од Биба Додева побарај наслов може ќе ја најдеме
Не е Биба... Млада некоја беше... Ева можда :icon_conf Ич не ми текнува... За наслов побарав ама не успеав :(

плеши са мном ти ја пратив по ПП
Ај и мене ако може :)

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
[FONT=M_Times][FONT=M_Times]
И имаше една иде Дали знам дека не знаеш ти, вистината да ти кажам сакаш ти, не чувствувам јас ништо за тебе, само ти давам лажна надеж за мене :)
[/FONT][/FONT]
Оваа песна е од Тамара и се вика Дали знам. Ова всушност беше и првиот нејзин сингл со кој се проби на музичката сцена.:helou:
За жал ја немам песната,ама се надевам помогнав.:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom