[zEUs]
Go England!! GO!!
- Член од
- 1 јули 2008
- Мислења
- 4.398
- Поени од реакции
- 535
Оваја а и некој дали ја има песната сеа на ОТ што ја пееше Ана Бебич излгеда е од Магазин - плеши са мном[zEUs];1901542 напиша:РНС - Многу прашања :nesum:
Оваја а и некој дали ја има песната сеа на ОТ што ја пееше Ана Бебич излгеда е од Магазин - плеши са мном[zEUs];1901542 напиша:РНС - Многу прашања :nesum:
плеши са мном ти ја пратив по ПП другата пробав да ја најдам но тешко но ќе пробам да ја најдам на малку поинаков начин па ќе видиме дали ќе се најди[zEUs];1903725 напиша:Оваја а и некој дали ја има песната сеа на ОТ што ја пееше Ана Бебич излгеда е од Магазин - плеши са мном
ОК фала :smir:плеши са мном ти ја пратив по ПП другата пробав да ја најдам но тешко но ќе пробам да ја најдам на малку поинаков начин па ќе видиме дали ќе се најди
На мсн оваа.:helou:Bow wow-Big dreams
Cash Money Millionaires - Millionaire Dreams
Fabulous-It's ghetto
Afroman-Back To school
Фала.
пратено ППЌе може песната КУРНАЗ ТОМЧЕ???
пратени на ППBow wow-Big dreams
Cash Money Millionaires - Millionaire Dreams
Fabulous-It's ghetto
Фала.
Фалапратено ПП
пратени на ПП
Love Generation од Bob Sinclar.Некој?
чекајте пп и двајцатаja taka.... neznam ni od koj e ni kak se vika pesnata imase taka nesto: if you don't feel the same. if you don't wanna stay it's allright. ajj ako ve asocire taka nesto pisejte ke vidam jass. i fala na pomosta unapred :nesum:
Не е Биба... Млада некоја беше... Ева можда :icon_conf Ич не ми текнува... За наслов побарав ама не успеавпратени по ПП болдираните
браво бенд на профил
текстов ми личи на нешто од Биба Додева побарај наслов може ќе ја најдеме
Ај и мене ако можеплеши са мном ти ја пратив по ПП
Оваа песна е од Тамара и се вика Дали знам. Ова всушност беше и првиот нејзин сингл со кој се проби на музичката сцена.:helou:[FONT=M_Times][FONT=M_Times]
И имаше една иде Дали знам дека не знаеш ти, вистината да ти кажам сакаш ти, не чувствувам јас ништо за тебе, само ти давам лажна надеж за мене [/FONT][/FONT]