Побарувања на мп3

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
на некој текнува ли му од кој беше и како се викаше песната шо идеше овака некако : дај ма пиши ми нешто 2-3 збора или јави се да ти чујам глас.....
пс. а ако ја има некој неќе да е лошо да ми ја прате плис...мислам дека беше од нокаут ама не сум сигурен

на некој текнува ли му од кој беше и како се викаше песната шо идеше овака некако : дај ма пиши ми нешто 2-3 збора или јави се да ти чујам глас.....
пс. а ако ја има некој неќе да е лошо да ми ја прате плис...мислам дека беше од нокаут ама не сум сигурен
Пред некој ден и мене ми се вртеше во глава, мислам дека е од Бени, а името незнам. Ако ја има случајно некој нека ми ја прати и мене.

Пред некој ден и мене ми се вртеше во глава, мислам дека е од Бени, а името незнам. Ако ја има случајно некој нека ми ја прати и мене.

Пратено. :)

Пратено и на двајцата :smir:

едит: Дем ит... каснам :)

Имам 3 молби:

Новата песна на Дани и Влатко
Песната на ДНК и Врчак (последна)
и една убава стара песна Јестрдеј од Битлси.

Фала многу.

Имам 3 молби:

Новата песна на Дани и Влатко
Песната на ДНК и Врчак (последна)
и една убава стара песна Јестрдеј од Битлси.

Фала многу.
Сите по ПП за 10тина минути:smir:

Да не ја има некој случајно онаа старата навивачка химна. Нешто како: Црвена, црвена боја ни е најмила... Ви текнува?

Да не ја има некој случајно онаа старата навивачка химна. Нешто како: Црвена, црвена боја ни е најмила... Ви текнува?

На ПП за 5-6 мин.

Едит: Пратено и на двајцата.

Океј..ја уплоадирам моментално :smir:

Дајте бе некој ако има од НБА рекламите некоја песна нека ми прати:smir:

Андријана Јаневска - Своја на своето
Ја има некој? Ве молааам. Закон песна.

Kelly Family - Fell In Love With An Alien и
Olsen Brothers - Fly On The Wings Of Love

Ако ми ги праќате по ПП, можете сега, а ако сакате преку мсн ќе мора да ме почекате да се разбудам утре :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom