Побарувања на мп3

Статус
Затворена за нови мислења.

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Громови на душа од Тоше? :smir:

Член од
2 септември 2008
Мислења
10
Поени од реакции
0
Значи вака, ако не е на вистинско место постов бришете! Ми треба името на една песна(иде накај техно,клуб хит) а еве и мал опис на видеото што го гледав летото на viva:значи спотот е анимиран и цело време момче и девојче со подолги црни коси трчаат по згради( се натицуваат цело време) и на крајот скокаат од една зграда и паѓаат во една црна дупка као на звучник и таму има едни човечиња кои ја миксале песнава.
:pos2: Иако се цепнав од смеа додека го пишев ова но ако може некој да ми помогне има р+ од мене

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.217
Поени од реакции
941
Значи вака, ако не е на вистинско место постов бришете! Ми треба името на една песна(иде накај техно,клуб хит) а еве и мал опис на видеото што го гледав летото на viva:значи спотот е анимиран и цело време момче и девојче со подолги црни коси трчаат по згради( се натицуваат цело време) и на крајот скокаат од една зграда и паѓаат во една црна дупка као на звучник и таму има едни човечиња кои ја миксале песнава.
:pos2: Иако се цепнав од смеа додека го пишев ова но ако може некој да ми помогне има р+ од мене
Да не е David Guetta - Tomorrow Can Wait?

Шмики

Byakugan
Член од
12 март 2008
Мислења
743
Поени од реакции
16
Ако може некој да го закачи најновиот албум на Легијата - Лош ден за империјата на рапидшер. Ве молааааам. Многу ке ви бидам благодарен.

SV-Strange

Sorcerer Supreme
Член од
27 август 2007
Мислења
3.604
Поени од реакции
367
А да си го купиш? :))) Актуелен е баш, нема ни еден месец откако го промовираа. :)

А

Ајсшутер

Гостин
Ке се појави и тој албум деновиве на рапидшар иако е можно и сега да е појавен,попосле ке го побарам :)

П

Паган-др

Гостин
Онаа песнана што иде на почеток и на крај на Еднооки. Цитираат делови од "Везилка" и "Ленка"
Некој?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom