Побарувања на мп3

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Денешната на Power Play на Antenna 5 некој да не знае како се вика ? :Р

од bananarama - cruel summer. не верзијата од '80, туку понова клаберска верзија една. никако неможам да ја најдам =))
едит-најдов нешто.. повеќето миксови се од ace of base... ја препорачувам песмава. а доколку некој има некој топ микс од тракава/мелодијава, нека пушта линкој по пп. сенќу!

Епа барам една песна што иде нешо вака: Take me away to a secret place...! ( Ова го повторува најчесто ).Песнава не е техно...ја пее женско и често ја даваат на антена 5... познато на некој ? :)

Епа барам една песна што иде нешо вака: Take me away to a secret place...! ( Ова го повторува најчесто ).Песнава не е техно...ја пее женско и често ја даваат на антена 5... познато на некој ? :)

Natasha Bedingfield - Pocketful Of Sunshine

Не знам како се вика, само знам дека ја пеат Пуси кет долс. ја имам слушано додека гледав НБА :) Ако знае некој како се вика и ако ја има нека ми ја прати! :)
Благодарам однапред:smir:

Не знам како се вика, само знам дека ја пеат Пуси кет долс. ја имам слушано додека гледав НБА :) Ако знае некој како се вика и ако ја има нека ми ја прати! :)
Благодарам однапред:smir:

Pussycat Dolls - Right Now (NBA Version)

Барам една песна..никако да ја најдам... и немам поима кој ја пеее или како се вика....но пее на италијански и споменува постојано некои националности, италиано, американо, ирланнезе, албанезе....
Некој да има поима...малку поима која е песнава?:uvo:

од bananarama - cruel summer. не верзијата од '80, туку понова клаберска верзија една. никако неможам да ја најдам =))
едит-најдов нешто.. повеќето миксови се од ace of base... ја препорачувам песмава. а доколку некој има некој топ микс од тракава/мелодијава, нека пушта линкој по пп. сенќу!
Ајде за некоја минута на ПП. Имам една, се надевам дек е таа...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom