Магии - бу!

#LakersMK

iChangeWorlds
Член од
31 јули 2008
Мислења
1.326
Поени од реакции
250
До некаде верувам, но не премногу. Пошто знам имаше еден другар проблем затоа верувам до некаде...
нез кои се овие половични одговори...до некаде само али понатаму не веруваш и малку само веруваш а не многу????:kesa:
имаш или ДА или НЕ верувам...please choose ONE answer...waiting....thank U! pis:salut:

slobbo

LoneRyder
Член од
16 ноември 2008
Мислења
1.686
Поени од реакции
583
хмз Крис ангел како што знам е илузионист, се занимава со илузии а не со магија :)

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Што има поврзано во Крис Ејнџел со илузиите и темава за магии?! :toe:

IKO_MC

I'll Shit On You .!.
Член од
8 ноември 2008
Мислења
369
Поени од реакции
14
Ја имам една комшика сите викаат дека се бафта со маѓии и позната е како вуду Трајанка:ija:

Член од
22 јуни 2008
Мислења
457
Поени од реакции
52
Иди докажи им дека Крис Ејнџел е илузионист, кој праи илузии и трикови , не МАГИИ,

Член од
26 јануари 2009
Мислења
230
Поени од реакции
10
Ја имам една комшика сите викаат дека се бафта со маѓии и позната е како вуду Трајанка:ija:
Man ko procitav Vudu Trajanka abe padnav od smea :):):)
baj d vej postojat gomnari sto pravat magii . Gazdata kaj sto sedev pod stan so zenska mi bese peder :) Ni gledase na tarot karti . Stvarno mnogu raboti pogagjase . I onaka od zabava go vikavme da ni gleda . Nikogas ne zemase pari . Ne gledase deka se karame so zenska mi cesto i ednas na strana mi rece vaka so mracna faca :- Budala eden , za zensko li se nerviras ? Sakas li da ja napravam da umira po tebe ? jas mu velam kako ? mi veli : - Moras TI da mi doneses desno krilo od liljak - drugoto e moja rabota . A za trganje na magijava mu vikam ? Sto ke ti e da ja trgnis - neka gori po tebe . Za druskata negova - pederceto so bese so nego velea deka bil mnogu normalen covek , se naj ok tip , pa od nigde nikade postanal peder . Razmislete malku ...

LiverpoolFC

Captain Fantastic!
Член од
10 ноември 2007
Мислења
864
Поени од реакции
15
Кога ќе дојде некој и од човеќ ме не претвори у теле ќе верувам, до тогаш ни на крај памет не ми текнува да верувам у такви глупости.

Член од
26 јануари 2009
Мислења
230
Поени од реакции
10
Кога ќе дојде некој и од човеќ ме не претвори у теле ќе верувам, до тогаш ни на крај памет не ми текнува да верувам у такви глупости.
waaaa ... ti zboruvas za volesebstva ili za iluzii tamu nekade si zabegal ... temava e MAGII-BU ... kontas ? cak , cak , cak , zemam zemja od grobovi , voda od ona so go mijat mrtovecot i te ebam be coek ... Te pretvaram vo mlad , ubav les ... ne vo tele , kontas ?

Kajgana Shop

На врв Bottom