Побарувања на мп3

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Да не ја знае некој песната сеа последниве денови на антена 5 ја пуштаат со саксофон нешто како Destination Calabria ама не е таа. Нешто сличен ритам има. Ај ако ја има некој нека ја прати или нека ми каже како се вика јас ке ја симнам. Најмногу ке му бидам благодарен на тој што ке ми ја даде. :smir:

Веројатно ја имаш таа стандардната, оваа Extended би требало подолго да трае. Колку минути е твојата?

Да не ја знае некој песната сеа последниве денови на антена 5 ја пуштаат со саксофон нешто како Destination Calabria ама не е таа. Нешто сличен ритам има. Ај ако ја има некој нека ја прати или нека ми каже како се вика јас ке ја симнам. Најмногу ке му бидам благодарен на тој што ке ми ја даде. :smir:

Да не е Bob Sinclar & Lionel Richie - All Around The World?

X-press 2 - Don't Make Me Wait (Diesel Remix)

No Angels - Still In Love With You (Extended Version)
Фала!

Ќе бидат сите ама после 7 саат.

Да не знае некој барем како се вика...мислам од дејвид вендета е не сум сигурна....на клаб еф ем е хитче сеа

neso pee: ...such a beautiful face...such a beautiful girl..

ај хоуп соу ќе му текне на некој........
а ако ја има да ми ја прати уште поубваво

фала:smir:

Да не знае некој барем како се вика...мислам од дејвид вендета е не сум сигурна....на клаб еф ем е хитче сеа

neso pee: ...such a beautiful face...such a beautiful girl..

ај хоуп соу ќе му текне на некој........
а ако ја има да ми ја прати уште поубваво

фала:smir:
Исто и за тебе важи :)
После 7.

А ја има ли некој мислам дека е од Мики Јовановски Џафер, песната што почнува вака:

Имам еден проблем, а можда се два
ја сум скопско дете, ал од Битола сум јас.
До неа седи фраер во бело БеМВе......

Не знам точно како се вика, ама ако ја има некој, би го/ја замолил да ми ја прати.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom