Што всушност Киро Глигоров и направи на Македонија?

Член од
25 февруари 2006
Мислења
254
Поени од реакции
28
Веб-сајт
nacionalist.blog.com.mk
Не знаете? Не верувате? Прочитајте ги фактите, кои може да ги проверете во било кој дневен весник од 90-тите години.

DSC02974-1.jpg

DSC02975-1.jpg

DSC02976-1.jpg

DSC02977-1.jpg

Со еден збор ЈА ЗАЕБА, ама можеби и не е така, зашто излеговме единстена држава без војна, а можеби за тоа и не беше киро заслужен него едноставно србија беше истрошена, а ние имавме унпрофор.

Се косите со Вашите мајки и татковци...

Тие го гласаа пред неговата изјава...

Тие го гласаа и по неговата изјава...

И еве ја фамозната изјава:

Еве ви го и неколку пати линкот, да не го промашите едноокиот...Некои од вас не ни биле родени тогаш...

СРАМОТА!!!

Џабе ги лажел тие „словени“ избркани од своите вековни огништа каде нивниот предок Александар чекорел дека ќе ги враќа, кога и самиот КАЖУВА ДЕКА ИСТИТЕ НЕМААТ НИКАКВА ВРСКА СО НЕГО...

А тебе ти е идол...:ples:

Asterix: celata shminka za da se izvadi ednookoto govedo Kiro Gligorov od predavstvoto e - katastrofa. Se blamirash pred se ti so takvi postovi. Podobro stavi gi vo humor. A ednookiot i kniga napisha posle, spomenuvashe antichki Makedonci, lazheshe na kilo, itn.

Pak kje recham: zhiv svedok sum teka toa govego go kocheshe megjunarodnoto priznavanje na Makedonija! Inaku ne bi imal nikakva druga motivacija, zoshto da go napagjam koga sum mu rodnina?!

Се косите со Вашите мајки и татковци...

Тие го гласаа пред неговата изјава...

Тие го гласаа и по неговата изјава...

И еве ја фамозната изјава:

Еве ви го и неколку пати линкот, да не го промашите едноокиот...Некои од вас не ни биле родени тогаш...

СРАМОТА!!!

Тие го гласаа еднаш,тие го гласаа уште еднаш,тие пак го гласаа ама не го изгласуваа,и така ќе одеше до недоглед доколку ЉуБчо не се полакомеше по заменичкото место кое всушност го измислија само за да се кандиса членството на ДПМНЕ Киро да ни биде председател.

Тие го гласаа еднаш,тие го гласаа уште еднаш,тие пак го гласаа ама не го изгласуваа,и така ќе одеше до недоглед доколку ЉуБчо не се полакомеше по заменичкото место кое всушност го измислија само за да се кандиса членството на ДПМНЕ Киро да ни биде председател.
Браво АБЦ,само кога ќе ми текне на таа лудница тогаш.......:pos2:
Многу од нив се уште се во собранието.

Браво АБЦ,само кога ќе ми текне на лудница тогаш.......:pos2:
Многу од нив се уште се во собранието.

Стана Целе од Марул,и му побара лични документи на председателот кои овој најверојатно сеуште ги немаше,барем Македонски,ама си остана председател.Народот зашеметен се смееше на Целевото инсистирање,иако сите знаеа дека човекот е во право.Инаку Гошев "вртигазот" го довлечка Киро за председател.:toe:

А да се најдеше снимката кај што Киро цмиздри и плаче „не ме оставајте сам“ ?

Којзнае на кој трип бил тогаш човече...Нада му турала нешто :)

Киро Глигоров - Око Ван Глава (Меѓународна Употреба)

:nerv::nerv:глигоров кретен глуп како само не му е срам својата земја да ја продаде, како атентатот не беше успешен:nerv::nerv: (извинете на речникот ама МОРАВ)

So racna..., a i so patikite Sangajki :)
Isto bre....... onolku kolku Grujo sega KE KOCI....za da ne staneme Skopski...:)
Dodeka nema NAROD MAKEDONSKI..nema ni Makedonija , a narod veke ne moze da ima........kolku pati da povtoram ..deka posledniot MAKEDONEC e veke roden....pa sega brojte godini...:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom