Кајгана клан

• Креатор на темата Креатор на темата Mac))
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Засега овие се пријавени како што видов нека се пријават уште GeGo и маркоо и таман ќе можеме една убава дота :)
1.Potato
2.FLiX
3.Wiseguy
4.Aksi16
5.Mac))
6.NightShadE
7.GoD
8.ZeroStyle

Ja nikat neam igrano so vas... ali igram dota odamna, iam igrano so mac porano u 4ka, ama ne me pamti on :) Ako ima mesto bi sakal da igram. :)

Засега овие се пријавени како што видов нека се пријават уште GeGo и маркоо и таман ќе можеме една убава дота :)
1.Potato
2.FLiX
3.Wiseguy
4.Aksi16
5.Mac))
6.NightShadE
7.GoD
8.ZeroStyle
Jas ako stignam do 12 ke igram ako ne posle 1 ke mozam da igram

Значи ја можам од 00 сеа одам да дремнам сите што сакаат да ме аднат на Г.Г. SticKK cya tonight

еј и ја ке играм ама не верувам до 12 дома да си доам од искачање...

пс. год не доваѓав на гангови ?!?!?! :uvo: али нема веза ајде вечер да паднат 3-4 убави дота да се орасположеме малце моментално по поразо по лошо и од гомно се чуствувам :jaj::jaj::jaj:

Ако не сте веќе фул рачунајте ме и мене.И btw темава повеќе личи на договарање за партии на ГГ него на Кајгана Клан :D:D:D

Count me in.

Па, сега ти имаш избор. Или ќе гангаш цела игра и ке им го осакатиш целиот тим, или пак ќе фармаш цела игра за после да те згазат у тимска битка : )

Da go nabildash so 6 artifakti ti trebaat 60-70 min :)))
Normalno deka gank-gank-gank-gank celo vreme!
Licno mene mi e takov stilot, gank uloga iam u tim, a bashka i so nerubian nema sho drugo da praish! osven gank.

Ок де кланот се трењира. Еден другар сакаше да се убаци член на форумов е ама неактивен ама фулл е а? :toe:

Ај видете што повеќе да влезите во европа 2 ако не ќе играме во македонија :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom