Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Може јас сум ЗА!Aj u petok ako vi se igra nakaj 12 ili 1 saat... o.0
Многу лоши игри, разочаран сум : )
Првата игра флихи фармаше 40 мин, не успеа да склопи ништо, омнито беше.. нц, викаше сама му се пуштало ултито =))..
Втората игра за 16 мин имав 100 крипа и цело склопен радианс, ама се ме пуштаа мене да танкувам =)), добро, некако победивме
ЕДИТ: Кој беше неверморот во втората игра? Педер еј, не го испочитува договорот!
Па стварно нон-стоп ми се пушташе ултито ај прв пат можеби случајно и втор пат ама таа нон стоп сигурно е некој баг:pos2:Многу лоши игри, разочаран сум : )
Првата игра флихи фармаше 40 мин, не успеа да склопи ништо, омнито беше.. нц, викаше сама му се пуштало ултито =))..
Втората игра за 16 мин имав 100 крипа и цело склопен радианс, ама се ме пуштаа мене да танкувам =)), добро, некако победивме
ЕДИТ: Кој беше неверморот во втората игра? Педер еј, не го испочитува договорот!
Не не се вадам така беше а после и пц ми направи рестарт:nesvest:Ne se vadi sea..![]()
Многу лоши игри, разочаран сум : )
xDD, teamwork? =))За првата партија имавме добар тимворк,ги фативме на кондиција.