Кајгана клан

• Креатор на темата Креатор на темата Mac))
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
^
Ок.

Iceshooter и Маарко,не дека сакам да ве учам основни работи,ама вчера се разочарав.
Па секој херој нема само 1 сет на items,и цело време да ги спојувате тие.
Примарно се спојуваат items со оглед на тимот,и со оглед на противниците.
Не е фората на Alchemist да се направи Battlefury кога е единствениот strength херој во тим,и треба да трпи демиџ.

Па дајте...навистина основни работи се ова :)

Вечер...22.00,пак.
Абе шо бев наб, наб бев... Алт таб бев цело време правев важни дудлачки муабети и не следев нај нај, а и алхемистот не ми е по мерак баш.

На ниту еден херој не му се прави фјури. ( единствени исклучоци се свен, фантом ланцер и мортред ), фјурито е најпуберскиот артефакт некогаш направен, ако се нубови ќе ги тепаш, ако барем малку знаат да играат, you'll fail big time.

Може јас да играм вечер во 22.00 со вас ако има место

На ниту еден херој не му се прави фјури. ( единствени исклучоци се свен, фантом ланцер и мортред ), фјурито е најпуберскиот артефакт некогаш направен, ако се нубови ќе ги тепаш, ако барем малку знаат да играат, you'll fail big time.

А H4nni што прави бфјури на Кунка секој пат кога игра ? Исто така и на Левиатан прават бфјури. Се` е релативно.

Иначе Мац)) сакате да договориме да играте кајгана кланот против мои другари од Тетово? Да речеме негде Сабота (не е конечно зш треба да се консултирам со нив :)

Еј ај ако можи вечер да играме во европа од 1 до 10 некоја од собите почна новата ладер сезона :vozbud:

А H4nni што прави бфјури на Кунка секој пат кога игра ?
Kunkka е исклучок, со фури и втората прави 135% сплеш, може да победи цела армија сам.

Кажи, пријателе, кој има направено на Тидехантер фури у про игра? Одма престанувам да играм. Може 3 брасера, пт, бкб, ХоТ или куриас у најдобар случај. Или пак 2 брасера блинк, пт, бкб/худ. ТИДЕХАНТЕРОТ стига да пушти улти и да удри 2 пати у битка, кому му е гајле дали прави 150 дмџ или 100?

Еј ај ако можи вечер да играме во европа од 1 до 10 некоја од собите почна новата ладер сезона :vozbud:

Може.
Ајс дои и ти,бидејќи може и меѓу нас да играме,ако не се појават типците.

Тешко :toe: за џабе ќе играм кога бот сум.

Хах,забелешка да не прифатиш.
Немав други примедби освен што не направи BkB на пајакот.

Ајт,биди он вечер,ќе ти кажам шифри,да не бидеме ботови.:vozbud:

Што бидна ќе играме ли?Во која соба ќе играме?

Kunkka е исклучок, со фури и втората прави 135% сплеш, може да победи цела армија сам.

Кажи, пријателе, кој има направено на Тидехантер фури у про игра? Одма престанувам да играм. Може 3 брасера, пт, бкб, ХоТ или куриас у најдобар случај. Или пак 2 брасера блинк, пт, бкб/худ. ТИДЕХАНТЕРОТ стига да пушти улти и да удри 2 пати у битка, кому му е гајле дали прави 150 дмџ или 100?

Тоталка си у право тука.Се знае што му е работа на тајдот да рокне Ravage+Gush и да трпи ќутек :D:D Да склопиш BF на него е стварно мизерија.Блинк дагер,бкб,пт,некој брејсер тоа е примарното за него.

Во врска со тоа, ќе чекам пак да изигра некој со Тајд со бфјури зашто стварно не памтим кој го играше. Знам дека имаше напраено Curiass, Бфјури и ги газеше

Го имам играно Левиатан со:
1.Power Treads
2.Bracer
3.Bracer
4.HoT
5.Currias
Па пак ги газев иако немав време да направам 6 ајтеми

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom