Кајгана клан

• Креатор на темата Креатор на темата Mac))
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
LUGE! Ke se igra dota vecer?! sreda sme utre ne se uci!? ajmo edna doticaaaa

Абе не се учи, ама се има тренинг од 8:30..

Дечки, сакате да се договориме една вечер да изиграме AFK Garena XP Gain. Значи мапава има тајмлимит од максимум 3 саата и има нешто како херои со кои се тепаш. Поентата е да ја оставиме мапата да си тече 3 саата и да земеме XP на Garena за да можеме да влегуваме во high level rooms.

Дечки, сакате да се договориме една вечер да изиграме AFK Garena XP Gain. Значи мапава има тајмлимит од максимум 3 саата и има нешто како херои со кои се тепаш. Поентата е да ја оставиме мапата да си тече 3 саата и да земеме XP на Garena за да можеме да влегуваме во high level rooms.

Најпедерска работа е ова ја видов и не играм такво срање поарно дота ке си плескам, шо кур да влегвам во повиски левели сега кога се нубци ке влегват таму заради ова глупата мапа.

Сега нека поминат тестови,испрашувања,колоквиуми па може ке играме повише :)

У право е фликси.

После недела,се приклучувам поактивно кон играње :)

Какви ботињи ми паѓаат во тим на GG,вчера со трол имав 0-5 на почеток,зашто морав да бранам уште на 3 lvl.

Среќа се испогасија сите,ми намалија агонија од глупиот тим.
Дајте после недела да се собереме,не иде вака :|

Какви ботињи ми паѓаат во тим на GG,вчера со трол имав 0-5 на почеток,зашто морав да бранам уште на 3 lvl.

Среќа се испогасија сите,ми намалија агонија од глупиот тим.
Дајте после недела да се собереме,не иде вака :|

Au kuti! Srce me boli koa igram spectre i oni koa igraat warloc,nevermore,omni,visage i ke zemat na 6 lvl ke napinjaat mid!! I so kur da praam ebate -.-

Ili ko so im se padna pick na edni na gg. Jes da izgubija ama se ispotiv dur gi tepav.
Imaa Omni,undying,void,dazzle,invoker!!! Covece site zemale takvi stapcinja onie dzvezdine so im dava mana i hp koa se pustat magii, i ni doagaat mid na 7 lvl,a ja akasha igram. Abe so da ti kazam, pustam ulti i scream,dazle i undying lecat drgugive si pustaat dzvezdica,site se full,dzabe sum napnal,imaat usporuvanje,bash,invoker so meteor ne korne. Abe tragedija,5vs5 vlagame nie umirame oni na full hp -.-
Edvaj gi tepavme,napraia belja greski,i timot dobro mi izigra i se snajdovme,so 2 izgubeni strani gi tepavme edvaj -.-

Год. не е проблем ако другиот тим е јак,тоа се трпи ај...

Ама коа они се просек,а твојот тим те ебава,како на пример имаш Leshrac,и нејќе да те остаи сам со Трол на страна,имаш мортред кој гине цело време,имаш Swaper кој не иде мид да брани на пуш...

Остај,што да ти кажувам :)

Deka se igra dota so kajgandzii jas inace igram na garena nickot mi e SickJoce se razbira i mnooogu sum jak

Прашај го некое прашање,да видиме дали е ствааааарно толку јак :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom