Кајгана клан

• Креатор на темата Креатор на темата Mac))
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Da,pochnat e mislam,prvata partija ovaa nedela se igrala [ u nedelata :)))))))))]
Mac e pacer tezok.
Demek ke ne prijaveshe,ama kurov.
No Brain No Pain No funn -.-

Da,pochnat e mislam,prvata partija ovaa nedela se igrala [ u nedelata :)))))))))]
Mac e pacer tezok.
Demek ke ne prijaveshe,ama kurov.
No Brain No Pain No funn -.-
Earth to God ! ! !

Каде бевте цело време? Нели видовте дека одеднаш го затвориле топикот за пријавување и не успеа кајгана кланот да се пријави, дај не бидете ташаци.

To e sekoj so obvrski sega site cekavme na eden ova ona zaebani sme to e sleden turnir sega ke cekame :)

Не се напаѓајте бре.
Немаше рок за пријавување,а јас го чекав потато за да знам кој прв тим да го пријавам.

Аиде,ќе се вежбаме за следниот:helou:

Слабо ептен слабо не пишувате ни термини ни ништо а таман сум у форма :)

Earth to God ! ! !

Каде бевте цело време? Нели видовте дека одеднаш го затвориле топикот за пријавување и не успеа кајгана кланот да се пријави, дај не бидете ташаци.

Ah,nema vrska,i onaka ke igravme radi funn,kolku da igrame protiv klan a ne random ppl.
Aj ke si najdeme nekoj igraci da is igrame protiv niv,bolje dota od toa zdravje <3

Вечерва јас тешко, дајте за викендов нешто. Вака преку недела имам за учење бааги.

Вечерва јас тешко, дајте за викендов нешто. Вака преку недела имам за учење бааги.

Ti citam potpis i se prskam od smeenje :)))))) Sve ok,samo kako moze tipot da bide plaza?! o.0 Da ne mislel,deka i on e na plaza? neznam...razjasni :)))))))

mari4eto e женско шо не знае англиски, сакала да напише bitch, ама мислела оти се пишува beach, чиста физика, шо не можеш да разбераш : - )

mari4eto e женско шо не знае англиски, сакала да напише bitch, ама мислела оти се пишува beach, чиста физика, шо не можеш да разбераш : - )

There r 10 kinds of ppl in this world, those who understand binary and those who dont xD

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom