Совети за почетници (и појаснување поими)

• Креатор на темата Креатор на темата Mac))
  • Време на започнување Време на започнување
абе зашто ГГ то не ми работи нешто...ми вика IP lookup failed...плех??.. оваа хелп??

Може си банирам ако си ливнал некогаш и те пријавиле тука ,исто така сега има некои правила како да пријавиш ливер и слично тука
Ако си бан можеш да побараш да те унбан погоре,ако не напрај нов јусер.
Ама најдобро првен пробај вака.
Ке уклучиш Г-Арена ке одиш опшнс и кај УДП доле ке пишеш 7456 и после пиши јусер,пас би требало да биде ок.

Може си банирам ако си ливнал некогаш и те пријавиле тука ,исто така сега има некои правила како да пријавиш ливер и слично тука
Ако си бан можеш да побараш да те унбан погоре,ако не напрај нов јусер.
Ама најдобро првен пробај вака.
Ке уклучиш Г-Арена ке одиш опшнс и кај УДП доле ке пишеш 7456 и после пиши јусер,пас би требало да биде ок.
LOL..јас првпат уклучувам ГГ..незнам како да го користам, а ти ми викаш дека ме банирале :)

Не те разбрав добро :smir:
Откако ке го инсталираш ке направиш јусерот после тоа кога ке го уклучиш ке кликнеш Options и кај тоа UDP ке пишеш 7456,после пиши јусер пас и толку би требало да можеш да се логираш на гг-то.

мене гг-то ми го фаќа само со 0 на UDP

Кајѓанџии играте преку ГГ-то или на Батл Нет ?

Еј браво за ова нема шо нај-топ !!! само сеа да ве замолам нешто зашо сум беггинер ДОТА да ми каЖете како да влезам на Garena сервер зш поима неам и дали мозе да влезам со верзија-та 1.21 не ми замеравајте ако трескам глупости !!!:toe::toe::toe: (мора малце дота додека не се смени схе-то на кајгана :jaj:)

Ко ке уклучам тоа Garena сум ко изгубен пензионер коа ке чуе на вести дека пензијата се намалила 30% :(:(:( :vozbud::toe::vozbud:

Прво повеќето играат на пач 1.22 па логично ти треба 1.22 пач. Треба одкако ке влезеш во Гарена да наместиш од каде да ја стартува играта. После одиш во некој "room" и стискаш "Start Game" и идеш "Local Area Network" и таму се игрите. :)

OMG e ова е заебано. Иде рексар крши дрва тепаат фонтана и иди роди се после :pos:

После баш ке ја пробам оваа финта со Рексаров дали ке ми успее :)

Не е практично. Ако целиот тим има т4 итејми тогаш која е поентата пола саат да се мачиш да стигнеш до фонтаната.

Не е практично. Ако целиот тим има т4 итејми тогаш која е поентата пола саат да се мачиш да стигнеш до фонтаната.

Зш бе не е практично играш 5vs5 едно 2 саати и ги тепате и додека излезат им треба на пример 2 минути,за тие две минути ке отепате фонтана :)
И после ги шлапате во база.

Нема да коментирам зашто не сваќаш.

Абе Шорти нив финтата им било да ги мачат не да им бутнат глеаш ги нашле нубци како не им се изгасиле незнам :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom