Фан Клуб: Тиверија

• Креатор на темата Креатор на темата Vetrence
  • Време на започнување Време на започнување
картоните беа сите заслужени дури и мислам дека тва шо го даде голо гатузо шо го викат му дадеа 3 жолт па црвен. у играта ного удари без топка и провокации.

Ќе имат „добар“ пречек Осоговци во Струмица.:nenene:

pa videte sea.. nie od kocani ne sme jaki na moabet deka ke dovagame 2--3 avtobusi a da ne dojdeme nema smisla... edvaj cekame da bide i taj natprevar :)

pa videte sea.. nie od kocani ne sme jaki na moabet deka ke dovagame 2--3 avtobusi a da ne dojdeme nema smisla... edvaj cekame da bide i taj natprevar :)

Дете да ти објаснам некоку работи оти гледам дека си неупатен.

Како прво управта на Тиверија никојпат не кажа дека ќе носи навивачи на натпреверот во Кочани.

Како второ ФФМ пред 2-3 месеци донесе одлука за 6 месечна забрана на организирани гостувања на навивачки групи. (Поради инцидентот по натпреварот Македонија ЃП-Вардар )

Како трето играјте фудбал (а не со тепање) и гледајте ако стигнате до бараж да не го продадете пак. (како во претходните 2 баража)

Четврто: Ако мислате дека со пензионерот „Ледеро“ ќе стигнате далеко се лажате....

Петто и за мене НАЈВАЖНО: Јас никаде не гледам Осогово (демек големо име во Македонскиот фудбал) да има КАДЕТИ И МЛАДИНЦИ........знам дека само пионери имате.....шо значи школата ви е катастрофа = 0...

За разлика од вас Тиверија има комплетна пионерско-младинска школа:
-Петлиња
-Помлади пионери
-Пионери (се натп. во организиран систем на натпреварување)
-Кадети (Б1 лига)
-Младинци (Б1 лига)

www.tiverija.webs.com

www.teamstats.net/tiverija/

Што има Осогово....ЛЕДЕРОТ???? хаха смешни сте

Кочани е град од 25-30 000 жители...СРАМОТА
:smir:

hahahaha sea me nasmea.. :) znaci nie od kocani ne smeeme da dojdeme u strumica privatno da gledame fudbal... i ako bese tolku legitimno prvenstvoto zaso tiverija ne ja izbrkaa od treta liga koga protestiraa na pocetoko...??? aj ne mi kazuvaj pravila se e kriminal... a i uste nesto osogovo ima najverni navivaci i golema tradicija... so za zal nekoj lugje na vremeto sakaa da ja rasipat i uspeaa u toa ama se nadevam pak ke se vrati klubot na starite pateki.. pozz...

a i uste nesto dzabe si gi staval tie web strani koa nikoj ne gi gleda.. web stranite ne znaat da igrat fudbal a i igracite vi se so dve levi nozi...

Само не мее јасно шо е толко срамно шо Кочани имало 25.000 жители? Смешки.

aj ne vrtete sea mobetite koj grad kolku ziteli imal... zaso ne sme kako edna avstrija.. selo so 5000 ziteli ekipa kako turnovo prva liga na stadion 30.000 lugje ima... ama balkanski mentalitet...

hahahaha sea me nasmea.. :) znaci nie od kocani ne smeeme da dojdeme u strumica privatno da gledame fudbal... i ako bese tolku legitimno prvenstvoto zaso tiverija ne ja izbrkaa od treta liga koga protestiraa na pocetoko...??? aj ne mi kazuvaj pravila se e kriminal... a i uste nesto osogovo ima najverni navivaci i golema tradicija... so za zal nekoj lugje na vremeto sakaa da ja rasipat i uspeaa u toa ama se nadevam pak ke se vrati klubot na starite pateki.. pozz...

a i uste nesto dzabe si gi staval tie web strani koa nikoj ne gi gleda.. web stranite ne znaat da igrat fudbal a i igracite vi se so dve levi nozi...

Зашо не ја избркале незнам и не ме интересира, традиција има Осогово но има и Тиверија (формирана 1923)

Веб страните си ги работат луѓе од клубот и јас го почитувам и ценам нивниот труд, а дали ги гледа некој незнам и не е толко битно.

Во еден клуб школата е најбитна, како што викат старите „Куќа без темел не бидува“...

Едно прашање: Кога пионерите на Осогово ќе наполнат 14 години тие автоматски немаат право да играат за пионери (пионери 12-14 години)...Кадети и младинци немате....ШТО ПОНАТАМУ СО ТИЕ ДЕЦА, КАКО ЌЕ НАПРЕДУВААТ, ВО КОЈА ЛИГА ЌЕ ИГРААТ ???

По се изгледа не ме разбираш, концептот ви е лош....Не е се во првиот тим.

Само не мее јасно шо е толко срамно шо Кочани имало 25.000 жители? Смешки.

Смешно е тва шо Осогово (Кочани) нема екипа во кадетско-младинската лига на Македонија.

Неможе да опстојува клуб само со „петлиња“ и пионери. Што понатаму кога тие деца нема да имат право да играт во пионерската екипа....На 14 години сигурно нема да заиграт во 1 тим (треба 16 полни)

Со неколку утакмици навивање го сметаш тоа дека Осогово има верни навивачи?:tapp:

Верни навивачи кои се собираат само за дерби утакмици.:toe:

Да , најверни навивачи само за со тиверија или ? дајте слики од другите утакмици да видеме колку сте верни

Ја ремо пишах горе види. Се собераа само за нас,имаше на фејсбук на комарец на други такви ствари повици да се соберат шо поголем број.

Иначе за фер плејо и коректноста на осоговци пример се трите црвени картони во нивните редови и 5-6 жолти,па сега вие замислете шо беше таму. :) :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom