Vetrence
...believe in yourself! :)
картоните беа сите заслужени дури и мислам дека тва шо го даде голо гатузо шо го викат му дадеа 3 жолт па црвен. у играта ного удари без топка и провокации.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ак има закачка од трибиинта ќе рипнамЌе имат „добар“ пречек Осоговци во Струмица.:nenene:
pa videte sea.. nie od kocani ne sme jaki na moabet deka ke dovagame 2--3 avtobusi a da ne dojdeme nema smisla... edvaj cekame da bide i taj natprevar![]()
hahahaha sea me nasmea..znaci nie od kocani ne smeeme da dojdeme u strumica privatno da gledame fudbal... i ako bese tolku legitimno prvenstvoto zaso tiverija ne ja izbrkaa od treta liga koga protestiraa na pocetoko...??? aj ne mi kazuvaj pravila se e kriminal... a i uste nesto osogovo ima najverni navivaci i golema tradicija... so za zal nekoj lugje na vremeto sakaa da ja rasipat i uspeaa u toa ama se nadevam pak ke se vrati klubot na starite pateki.. pozz...
a i uste nesto dzabe si gi staval tie web strani koa nikoj ne gi gleda.. web stranite ne znaat da igrat fudbal a i igracite vi se so dve levi nozi...
Само не мее јасно шо е толко срамно шо Кочани имало 25.000 жители? Смешки.
hahahaha sea me nasmea..znaci nie od kocani ne smeeme da dojdeme u strumica privatno da gledame fudbal... i ako bese tolku legitimno prvenstvoto zaso tiverija ne ja izbrkaa od treta liga koga protestiraa na pocetoko...??? aj ne mi kazuvaj pravila se e kriminal... a i uste nesto osogovo ima najverni navivaci i golema tradicija... so za zal nekoj lugje na vremeto sakaa da ja rasipat i uspeaa u toa ama se nadevam pak ke se vrati klubot na starite pateki.. pozz...
a i uste nesto dzabe si gi staval tie web strani koa nikoj ne gi gleda.. web stranite ne znaat da igrat fudbal a i igracite vi se so dve levi nozi...
Со неколку утакмици навивање го сметаш тоа дека Осогово има верни навивачи?![]()
osogovo ima najverni navivaci i golema tradicija...
Верни навивачи кои се собираат само за дерби утакмици.![]()
Да , најверни навивачи само за со тиверија или ? дајте слики од другите утакмици да видеме колку сте верни