Помош за проекти (побарај и помогни на оние кои бараат помош)

• Креатор на темата Креатор на темата Anck-Su-Namun
  • Време на започнување Време на започнување
казете ми разлика меѓу претприемништво и трговски друштва има ли ? ии која е ? :toe:

казете ми разлика меѓу претприемништво и трговски друштва има ли ? ии која е ? :toe:

...Нормално дека има разлика измеѓу овие два поима. Претприемништвото ни покажува на сите оние работи кои ги превземаме за друштвото да работи, односно тоа се: разните иновации, планови, инвестирања и слично. За разлика од претприемништвото, ТД претставува самата компанија која ги превзема овие деловни потфати.

--- надополнето ---

има некој готов проект за банките (општо) или барем линкови за каде да најдам информации?

Најде материјал или да ти дадам?

дечки, да ве прашам нешто. ист ли поим е финансиски пазар и финансирања во претпријатијата?

и ако имате некое материјалче (освен википедија за финансиски пазар) да ми дадете за финансирања во претпријатијата. брзо ми треба :) :)

http://forum.kajgana.com/showthread.php?32018-%D0%A1%D0%B5%D0%BC%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D1%80%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D1%81%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%B2%D0%B8-%D0%B5%D1%81%D0%B5%D0%B8-%D0%B7%D0%B0%D0%B4%D0%B0%D1%87%D0%B8&p=&highlight=#post4182892

Боби[Мкд];4182892 напиша:
Од другата тема за семинарски...

Пратена ПП. :)
Некому му сметало дека пишувам на таа тема, па ми има дадено забрана.

--- надополнето ---

дечки, да ве прашам нешто. ист ли поим е финансиски пазар и финансирања во претпријатијата?

и ако имате некое материјалче (освен википедија за финансиски пазар) да ми дадете за финансирања во претпријатијата. брзо ми треба :) :)
Да го потсредам малку, го имаш за 5-10 минути. :)

Едит: Пратено и кај тебе.

Леле луѓе помагајте ми треба проект :toe: Итно на тема
Георг Вилхелм Фридрих Хегел и Хегеловиот систем

секоја помош би била добродојдена. Благодарам однапред!

into mi treba materijali ili pak seminarska za aberacii kaj lekite ima nekoj??

Некој ако може да ми ги напише добрите и лошите страни на JavaScript со поголем акцент на добрите страни, ми треба за заклучок на проектната, фала однапред

Ми треба проектна по автоматика.
Тема : Детектор за метал или пак детектор за злато ?

Благодарам однапред.
Поздрав

Праев проектна за пазар на капитал и ми фали уште заклучокот ама незнам што да напишам ќе можи некој да ми помогни?

Некој текст за движење на МБИ-10 во 2010?

Ај некој да ми објаснит накратко сличности меѓу Фројд и Јунг ако можит. Барав низ интернетов ама само разлики можев да најдам.

Ако може нешто за загадување на животната средина. Осетливост на растенијата на загадувањата на животната средина.
Ако може до утре.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom