Помош за проекти (побарај и помогни на оние кои бараат помош)

• Креатор на темата Anck-Su-Namun
  • Време на започнување
Член од
26 март 2011
Мислења
1
Поени од реакции
0
казете ми разлика меѓу претприемништво и трговски друштва има ли ? ии која е ? :toe:

Член од
2 август 2009
Мислења
1.739
Поени од реакции
136
казете ми разлика меѓу претприемништво и трговски друштва има ли ? ии која е ? :toe:
...Нормално дека има разлика измеѓу овие два поима. Претприемништвото ни покажува на сите оние работи кои ги превземаме за друштвото да работи, односно тоа се: разните иновации, планови, инвестирања и слично. За разлика од претприемништвото, ТД претставува самата компанија која ги превзема овие деловни потфати.

--- надополнето ---

има некој готов проект за банките (општо) или барем линкови за каде да најдам информации?
Најде материјал или да ти дадам?

legend

legend is back
Член од
25 април 2008
Мислења
1.527
Поени од реакции
235
дечки, да ве прашам нешто. ист ли поим е финансиски пазар и финансирања во претпријатијата?

и ако имате некое материјалче (освен википедија за финансиски пазар) да ми дадете за финансирања во претпријатијата. брзо ми треба :) :)

T

Tetro

Гостин
http://forum.kajgana.com/showthread.php?32018-%D0%A1%D0%B5%D0%BC%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D1%80%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D1%81%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%B2%D0%B8-%D0%B5%D1%81%D0%B5%D0%B8-%D0%B7%D0%B0%D0%B4%D0%B0%D1%87%D0%B8&p=&highlight=#post4182892

Боби[Мкд];4182892 напиша:
Од другата тема за семинарски...

Пратена ПП. :)
Некому му сметало дека пишувам на таа тема, па ми има дадено забрана.

--- надополнето ---

дечки, да ве прашам нешто. ист ли поим е финансиски пазар и финансирања во претпријатијата?

и ако имате некое материјалче (освен википедија за финансиски пазар) да ми дадете за финансирања во претпријатијата. брзо ми треба :) :)
Да го потсредам малку, го имаш за 5-10 минути. :)

Едит: Пратено и кај тебе.

Член од
23 ноември 2010
Мислења
50
Поени од реакции
10
Леле луѓе помагајте ми треба проект :toe: Итно на тема
Георг Вилхелм Фридрих Хегел и Хегеловиот систем

секоја помош би била добродојдена. Благодарам однапред!

Член од
30 март 2011
Мислења
5
Поени од реакции
0
into mi treba materijali ili pak seminarska za aberacii kaj lekite ima nekoj??

Член од
21 април 2008
Мислења
181
Поени од реакции
4
Некој ако може да ми ги напише добрите и лошите страни на JavaScript со поголем акцент на добрите страни, ми треба за заклучок на проектната, фала однапред

SteF1z

Unique >)
Член од
14 јануари 2010
Мислења
25
Поени од реакции
4
Ми треба проектна по автоматика.
Тема : Детектор за метал или пак детектор за злато ?

Благодарам однапред.
Поздрав

cacikr

K@ŧ€ň©€ŧǾ
Член од
4 јануари 2008
Мислења
452
Поени од реакции
8
Праев проектна за пазар на капитал и ми фали уште заклучокот ама незнам што да напишам ќе можи некој да ми помогни?

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Некој текст за движење на МБИ-10 во 2010?

Емкаа

the worst thing about prison was the dementors.
Член од
14 мај 2008
Мислења
4.996
Поени од реакции
12.573
Ај некој да ми објаснит накратко сличности меѓу Фројд и Јунг ако можит. Барав низ интернетов ама само разлики можев да најдам.

Wizz.

TheBest
Член од
27 септември 2009
Мислења
262
Поени од реакции
69
Ако може нешто за загадување на животната средина. Осетливост на растенијата на загадувањата на животната средина.
Ако може до утре.

Kajgana Shop

На врв Bottom