Помош за проекти (побарај и помогни на оние кои бараат помош)

• Креатор на темата Anck-Su-Namun
  • Време на започнување
Член од
20 јули 2009
Мислења
35
Поени од реакции
0
и други викаат така ама мене ми е за оцена не сакам 1 да добијам :( што да правам

КиреМали 1911

Модератор Неимар
Член од
23 јуни 2007
Мислења
1.313
Поени од реакции
223
Книгата ич не е ѓубре, и е едно од делата кои мораш да ги прочиташ додека си во средно. Ако на некој не му се допаднала, нека си каже за себе, ама нека не навредува класик од таков калибар како Бекет.

А папасие, ти бараш помош каде да ја најдеш книгата, или сакаш некој да ти даде прераскажана анализа? :)

Иди во Браќа Миладиновци, наспроти Т.Ц. Буњаковец, ќе ја најдеш.

Член од
20 јули 2009
Мислења
35
Поени од реакции
0
да ми ја раскаже некој нема каде да ја земам утре празникот бајрам а ми треба за во вторник незнам со ке правам ми треба а нема со да правам барем некој да ми помогне незнам што ке правам

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
да ми ја раскаже некој нема каде да ја земам утре празникот бајрам а ми треба за во вторник незнам со ке правам ми треба а нема со да правам барем некој да ми помогне незнам што ке правам
Имам нешто во компјутер,ама сеа се брзам,па почекај до утре. :)

Брокер

Broker of the Year
Член од
25 јули 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
257
хеххе таа книга нема што да се раскаже секој ја свајќа различно тоа е и суштината на книгата така да книгата мора да ја прочиташ доколку некој ти ја раскаже тоа ќе биде негово мислење а нема да биди твое. некое универзално раскажување нема бидејќи книгата не е приказна

BloodyTampon

Works in deep&dark places
Член од
8 август 2009
Мислења
798
Поени од реакции
60
Треба да направам проект по информатика за "Дијалог меѓу народите". Има некој идеја за што да пишувам?

Член од
23 септември 2009
Мислења
25
Поени од реакции
1
Заштита при работа и производствени системи

ОРГАНИЗАЦИЈА НА ПРОИЗВОДСТВЕНИ СИТЕМИ

Има ли некој некакви материјали за заштита при работа??
Заштита од струи
Работна околина
Заштита од вибрации итн итн ај ако имате давајте на пп пошто итное

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Еве ти наслови на две дела од Ванчо Донев

-Организација на заштитата при работата во Електростопанство на Македонија,1983-1985 година,

-Лични заштитни средства, основен учебник, Систем плус, Скопје, 1995 г.

S

smart ass

Гостин
информатика...и дијалог...а да не е на пример олеснување на комуникацијата или пак конкретно делобна комуникација???

дијалог е многу политички и со писма и галепчиња го решавале??

S

smart ass

Гостин
ОРГАНИЗАЦИЈА НА ПРОИЗВОДСТВЕНИ СИТЕМИ

Има ли некој некакви материјали за заштита при работа??
Заштита од струи
Работна околина
Заштита од вибрации итн итн ај ако имате давајте на пп пошто итное
само од струи и хазардни материи хемиски,и заштита ....за организација на производствен систем-тоа машинците најдобро го знаат ја од економски аспект шлапам џабе е....

ај по ПП

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
само од струи и хазардни материи хемиски,и заштита ....за организација на производствен систем-тоа машинците најдобро го знаат ја од економски аспект шлапам џабе е....

ај по ПП
За тоа нека се обрати кај конкретниот:vozbud: може во тројка да смислиме нешто!:vozbud::pos2:
Дрндрн......пиво и десетка бива?

Kajgana Shop

На врв Bottom