DotA совети - Генерално

• Креатор на темата Креатор на темата Mac))
  • Време на започнување Време на започнување
Да де, и ти доаѓаат shaker, lina, sk и mirana, за несреќа умираш за 2 секунди без да удреш ниту еднаш.

Има еден итем БкБ, направен баш за тоа.

Да де, и ти доаѓаат shaker, lina, sk и mirana, за несреќа умираш за 2 секунди без да удреш ниту еднаш.

Има еден итем БкБ, направен баш за тоа.

2 bashera i 2 b.fly LOL
2 itema sto ne stakuvaat kako sto treba.
FAIL
Dzabe troshish pari.
Imash veke eden zlaten bash od 2 sekundi.Imash maximalen atack speed so zadnjata i so eden b,fly,ne ti trebaat 2.Bashka missot ne stakuva.
Sange&Yasha ne ti treba zaso ti treba life steal za da trpish dmg,da vlagash megu 3ca da gi tepash.
Zatoa
Zlaten BkB,B.fly,Satanic,Burizza,MkB i PT ili use bolje BoT.

Златни тие :)

Дај набацете некој совет за новиве два херои,и комбинации на items со нив?

И за кои херои подобра склопка е новото патиче,отколку PT?

PT во сериозна игра се прави само на воид и хероите слични на него.

БоТ рулс.

Новите херои се имба ( клокверк, алмериа, кунка, ликан, банирани се во повеќето лиги, турнири и слично ).

Не дека се перманентно банирани туку играчите спречуваат истите да се играат. Значи ако сакаат може да не ги банираат CW, Lycan, Broodmother, Kunkka и остали.

Абе не, на пример ако се игра -ЦМ мод, не мора да ги банираш тие, автоматски се како перманентно банирани.

Дечки, имате проблеми со Гарената?

Немаме.

За каков проблем збориш?

Нејќе да ми се Update-ира и не ми ја отвара официјалната страна :(

Кај мене се апдејтираше на два пати,и после најнормално влегов.
Може имаш проблем со странски линкови,пробај на пример google.com или такви страници :)

Нејќе да ми се Update-ира и не ми ја отвара официјалната страна :(

Истиот проблем го имав и јас од првиот пат нејкеше да се упдејтира даваше некој ерор пробав уште еднаш и се среди.

Ок, се среди. Од мт нет имало проблем со странски линкови (=

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom