Експертска влада за македонско национално единство

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703
Garfilde......se nadevam ne se zaebavas ???? Momentot ama ic ne e za zaebancija...
Expertska vlada????
UOZBILI SE momce mlado....sega veke nema vreme za menuvanje na pilotot vo avionot...na short final sme, batka..a motorive eden po eden "begaat",......stiskaj palci da mozeme da izlezeme od krsot na svoi noze...da ne ne iznesat............

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Кога немаш довола за трактор кој кур бараш во авион, дај му на пилотот на цесна да проба да го слета боингот, оти трактористот, мој прилепчанецу со чувашки пасош, апсолутно нема да го приземји безбедно.

Член од
1 мај 2005
Мислења
2.612
Поени од реакции
32
еден предлог, за да ја сфатам темава озбилно, и да думам озбилно. секакво партиско пискарало кое ќе зуцни тука некаква пропаганда на ладење...

до букурешт ;)

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Сердар, да не дојде наш со нашега да се коле, верувај ми, одамна правам акција за да се сочува името, дури и по цена на НАТО, ама ако не се добие НАТО, барем да има акција во ОН за уставното да помине, веќе цела година ја терам таа вода на воденицата наша.
Некако се ме кочи народецов, како нашите форумџии.
Знаеш колку го прочитале писмото ми и резолуцијата? незначителен број. дркаат на тастаура.

Оние што ги пишав како ескперста влада барем година дена серат со мене дека ова ќе с еслучи, и ни се случи.

Уште пострашно е што албанскиот фактор го поддржува Бранко да смени име.
Јас велам да го остајме Груевски, ама да смени некои од полтроните, со оние кои ги наведов, за да не загубиме и НАТО, а да мора да продолжиме и со името да преговараме.

Ако е името или НАТО, бирам името, ама признато во ОН.

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703
Кога немаш довола за трактор кој кур бараш во авион, дај му на пилотот на цесна да проба да го слета боингот, оти трактористот, мој прилепчанецу со чувашки пасош, апсолутно нема да го приземји безбедно.
Da ne si pomesal nekoi loncinja?????? Geogravski .... :)
Inaku pilotot mora da pokazal nekoi hartii i nekoj da gi POTVRDIL..pred da go pustat da sedne u toa krntijata, na koja motorite i izletuvaat ko pukanki... :)
...............................,a sega da se nadevame deka ima refleksi ko onoj na Lufthansa pred nekoj den vo Munchen...:)
Koj ke prezivee ke raskazuva...

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Замолив на темава да не се гледа од пишман полтронизам и партиско полтронство и послушништво.

Размислете, после се што барем се случи во минативре три дена, ако не гледате години и години наназад, а што не доведе до ова дереџе.

Барем јас не лаам колку да штанцам број на постови. Не за Македонија.

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Da ne si pomesal nekoi loncinja?????? Geogravski .... :)
Inaku pilotot mora da pokazal nekoi hartii i nekoj da gi POTVRDIL..pred da go pustat da sedne u toa krntijata, na koja motorite i izletuvaat ko pukanki... :)
...............................,a sega da se nadevame deka ima refleksi ko onoj na Lufthansa pred nekoj den vo Munchen...:)
Koj ke prezivee ke raskazuva...
Ај бе не драпај.
Куроф, ме налути. Бемте каракачановецот.

Кажи нешто умно, ако не можеш, молчи, че згрешиме дека думаш.

Аман. Имаш теми за лични фрустрации и ментални мастурбации.

Не се сите ко тебе бесполезници, некој дома не видел деца заради состојбава.

Член од
22 февруари 2008
Мислења
1.647
Поени од реакции
45
Garfield, заслуга за дереџево на кое сме сега е на целиот државен врв...тоа е факт. Ниту јас ниту ти, а сигурно и другиве членови тука на форумов немаат ќар од тоа што сме доведени во ситуација to be or not to be...Без разлика на национална, верска или ако сакате и партиска припадност, убеден сум дека сите се со една мисла сега: излез од ќорсокакот...Ми се смачи кога ги гледав и читав како се плукаа „бугараши„ „комуњари„ „шипци„ и незнам уште кој. Па тоа ли е конструктивност ? Сега требаат ладни глави, бистар ум и мирна рака.
Што се однесува до таа експертска влада, кој очекуваш да ја одобри и изгласа ? Форумџиите од Кајгана ? Тоа би требало да го стори Собранието во соработка со актуелната Влада. А, ние граѓаните може само да дадеме или не поддршка за тоа. Во цајтнот сме...

П.С. Од постовите погоре, меѓу кои и твој, не сум сигурен во непристрасност и нефаќање страна.

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703
Macore mrzliv....daj malku uozbili se i ne trabunjaj, gledam voznemiren si......ZNAES LI BRE DEKA PRASE NE SE GOI PRED BOZIK????
Koj kur duri sega expertska vlada....KAJ TI SE ONIE NOVI DECKI OD PRED GODINI!!!
Eden gledam bugarin stana :)...hotelier velat...!!!
I ne proseravaj.........sto napraivme napraivme...sega gledajte rezultati.... i bidete mi zivi i zdravi....i poise pamet sledniot pat....

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Притисок од народот, поддршка за Груевски да осптане името, ама да му се предочи кој може со него тоа да го стори, оти сигурно нема овие кои му лижат и го лажат, а нема ни Б.Ц. и фрикозоидите на СДСМ!

Конктретен, не се возбудувам на форум, се нервирам од народов, како тебе, кои само црнила дрочат, а спас не знаат да срочат.

Експертите мои и твои зборат долги години,пробаа и ги тргнаа, експресно од СДСМ, а полтронитре и лигушите кои курето уште в песок го брцкаат од ДПМНЕ му лижат на Груевски за да остане слеп.

Член од
1 мај 2005
Мислења
2.612
Поени од реакции
32
Гарфилд, во возбуда го помеша бетоно со АБЦ :)

одговори ми за луѓето кои ги спомнав.

Горан Стојков
Аристотел Тентов
Бошевски

иако пред години дадов клетва, дека ако дојди зорт, само на брат ми и на БЛИСКА фамилија ќе верувам, верувам дека ниеден од спомнатите тројца нема да не предаде.

Исто и Генералот кој ја водеше акцијата за чистење на Тетовското Кале (го заборавив името, збеснав тука...)

ќе мора после години да запалам цигара да се смирам, па ќе кажам шо мислам.

иначе, ко шо ти пишав, за мене менување и една буква од името не е опција.

не само за мене.

Член од
1 мај 2005
Мислења
2.612
Поени од реакции
32
Garfield, заслуга за дереџево на кое сме сега е на целиот државен врв...тоа е факт.
Дали некој од вас некогаш навистина веруваше дека Грција ќе прифати да влеземе под уставното име во ЕУ и Нато????????????????????????????????????????????????????
??????????????????????????????????????????????????????

Станоја

The Patriot
Член од
31 јануари 2008
Мислења
1.322
Поени од реакции
29
Ова до сега е најрационалното решение.

Член од
8 август 2007
Мислења
1.541
Поени од реакции
48
Дали некој од вас некогаш навистина веруваше дека Грција ќе прифати да влеземе под уставното име во ЕУ и Нато????????????????????????????????????????????????????
??????????????????????????????????????????????????????
Не, али ако важеше привремената спогодба ќе влезевме со референцата, а преговорите ќе си продолжеа. Плус, можеше да се работи на тоа да не` признаат уште неколку држави под Уставно име за да автоматски станеме Р.Македонија во ООН. Не знам точно уште колку ни требаат.

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703
Притисок од народот, поддршка за Груевски да осптане името, ама да му се предочи кој може со него тоа да го стори, оти сигурно нема овие кои му лижат и го лажат, а нема ни Б.Ц. и фрикозоидитре на СДСМ!
Ajde bre ..bez panika ...kako prvo Makedonskoto ime ne moze da zagine, kako vtoro Gospod gi cuva budalite , a kako treto........se nadevan Gvujo dovolno vreme pominal na simulator.....sega koga e vistinsko... valjda ke mu uspee da ne bide so se nas razmackana fleka na pista............:)

Inaku macore...koga betonskava cigla spomnuvase betonsko zidce uste pred goDini...BELO GO GLEDAVTE :)....MISLEVTE DEKA SE STO LETA I SE JADE A??? :)

Kajgana Shop

На врв Bottom