Кошаркарски куп на Македонија 2008

Статус
Затворена за нови мислења.

Kriticar

дискриминатор
Член од
7 мај 2007
Мислења
1.037
Поени од реакции
5
И пак не одговараш а?Ако ако.ШТО НЕ ПОЧНАВТЕ ДА ГО ПЕЕТЕ ПРВИ АКО СТЕ ТОЛКУ ДОБРИ?И што ја пеете од ѓорче петров... со СКРОЗ ИСТ ТЕКСТ КАКО НАШИОТ само со различни први две реченици???НЕМАТЕ ОДГОВОР.Барем ќутете си.

Kriticar

дискриминатор
Член од
7 мај 2007
Мислења
1.037
Поени од реакции
5

Ова е маршот на Делије а неписмен???Ист е со нашиот????

Kriticar

дискриминатор
Член од
7 мај 2007
Мислења
1.037
Поени од реакции
5
Чекај малце грешка клип сум ставил.

хаааааахаааааааа.Немој бе жити се.Само покажуваш колку знаеш некој работи.ИМА ВРЕМЕ ЌЕ НАУЧИШ.

Член од
30 септември 2007
Мислења
369
Поени од реакции
0
хаааааахаааааааа.Немој бе жити се.Само покажуваш колку знаеш некој работи.ИМА ВРЕМЕ ЌЕ НАУЧИШ.
De be smiru zivci malce ti kaza deka nesekajki greska klip stavil, luge sme gresime :)

Kriticar

дискриминатор
Член од
7 мај 2007
Мислења
1.037
Поени од реакции
5

До продавница бев леб да си земам се вратив благо каснав а ти веќе си го нашол на Youtube.И ПАК НЕ СИ ГО НАШОЛ ПРАВИОТ ОНОЈ ШТО ГО ПЕЕМЕ НИЕ А????????ИЛИ НЕМА ТАКОВ??????ОВОЈ Е ИСТ СО НАШИОТ???НЕПИСМЕН.

iLe

Prototype
Член од
27 јануари 2007
Мислења
1.400
Поени од реакции
30
Сигурно нема да викат Напред мзт . .

V

Viktoranius

Гостин
До продавница бев леб да си земам се вратив благо каснав а ти веќе си го нашол на Youtube.И ПАК НЕ СИ ГО НАШОЛ ПРАВИОТ ОНОЈ ШТО ГО ПЕЕМЕ НИЕ А????????ИЛИ НЕМА ТАКОВ??????ОВОЈ Е ИСТ СО НАШИОТ???НЕПИСМЕН.

Овој е истиот со исти ритам само што не викат напред ѕвезда !

Kriticar

дискриминатор
Член од
7 мај 2007
Мислења
1.037
Поени од реакции
5
Сигурно нема да викат Напред мзт . .
И тоа што викаш.

Овој е истиот со исти ритам само што не викат напред ѕвезда !
НЕ Е ИСТИОТ!!!!
И ПАК што ја пеете од ѓорче петров... со СКРОЗ ИСТ ТЕКСТ КАКО НАШИОТ само со различни први две реченици???ПО 4 пат прашувам и не одговарате затоа ќутете барем

V

Viktoranius

Гостин
Истиот е !

А за ѓорче ти реков дека признаваме дека е украдена од вас.

Kriticar

дискриминатор
Член од
7 мај 2007
Мислења
1.037
Поени од реакции
5
Истиот е !

А за ѓорче ти реков дека признаваме дека е украдена од вас.
Аууу абе ти малоумен си бил.Ај отвори youtube пушти и клип кај што го има нашиот па спореди го со овој што го пеат на овој клип делије.

з
а ѓорче ти реков дека признаваме дека е украдена од вас
.Епа срамота бе.Не сте способни една своја аселна песна да измислите.ИДОЛИ СМЕ ВИ.
Вчера имавте некоја солидна бројка,за разлика од лозари бевте со многу помалце деца ама катастрофа навивање.Барем мене така ми изгледаше на ТВ.

V

Viktoranius

Гостин
Аууу абе ти малоумен си бил.Ај отвори youtube пушти и клип кај што го има нашиот па спореди го со овој што го пеат на овој клип делије.

з.Епа срамота бе.Не сте способни една своја аселна песна да измислите.ИДОЛИ СМЕ ВИ.
Вчера имавте некоја солидна бројка,за разлика од лозари бевте со многу помалце деца ама катастрофа навивање.Барем мене така ми изгледаше на ТВ.

Пуста љубомора што ви прави.......

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Значи излезе как шо се предвидуваше оти фени ке победе со судиите... немам повеке коментар

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom