Crazy in Love
Here's looking at you kid.
Кои кловнови се ова Бугариве,значи...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
е од овие да те фати страв
![]()
:pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: Савич ловџијата од пробиштип да им го пуштиме ке ги направи пуздер:pos2: :pos2:
колку сакате вакви слики да ви постирам од мене и моето друштво и тоа многу по екстремни од оваа.
Еј..Не е фер..Таман си реков дека олку се собрале татари за биење, тие се собрале пам-пам да играат!По што ќе познајш татар на кајгана?
а.глупоста в.непознавање на вистината
б.фалсификатот г.монголски тен на кожата...
Кое и да го одберите нема да згрешите!
Ова и за мене се однесува?![]()
Па ако си татар и за тебе:smir:Ако си пиринец не...Сега во кој се најде?:wink:
абе се познаваш одма што си, ама барем си признаваш дека си татар.Досега не сум играл Airsoft, jас сум мирен Татар. :pijan:
Досега не сум играл Airsoft, jас сум мирен Татар. :pijan:
Ха-ха-ха! От тази група ли ви е страх! Това е туристическото дружество к'м ВМРО. Ако тјах приемате за паравоенно формирование, просто не знам какво ште мислите за истинските бригади.
Ха-ха-ха! От тази група ли ви е страх! Това е туристическото дружество к'м ВМРО. Ако тјах приемате за паравоенно формирование, просто не знам какво ште мислите за истинските бригади.
Буахахахахахахахахахахахаха!!!!!Ха-ха-ха! От тази група ли ви е страх! Това е туристическото дружество к'м ВМРО. Ако тјах приемате за паравоенно формирование, просто не знам какво ште мислите за истинските бригади.