Кој е најбрз играч?

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Баш вчера на Милан - Арсенал видов неколку добри спринтови, па се замислив, кој е најбрз фудбалер на планетава? Мене прво на памет ми паѓаат К. Роналдо, Меси, Мартинс, и до некаде Јеспер Гронкјаер, ми има оставено впечаток. Сепак од овие, чисто за брзина ако прајме муабет, мислам дека е Мартинс.

Мене Ебуе ми има оставено ваков впечаток, не знам зашто :)

Али ипак мислам дека најбрз е Мартинс.

Па шо знам одамна немам видено некој со брзина на Зе Роберто,и Роберто Карлос тие што што они го правеа по аут линија денес може да им се блиску Арон Ленон и Кристијано,

Па шо знам одамна немам видено некој со брзина на Зе Роберто,и Роберто Карлос тие што што они го правеа по аут линија денес може да им се блиску Арон Ленон и Кристијано,

Зе Роберто - брзина.

Магаре - козметика.

Мислам дека К.Роналдо е најбрз:smir:

Кака кога ќе фати топка никој не може да го стигне, трча како коњ. Исто брз е и К.Роналдо

За Мартинс се согласувам,го гледав барем додека играше за Интер.
К.Роналдо исто така е брз,има и едно брзо дете од Удинезе ама не ми текнува како се викаше.

Со топка најбрз е Кака и да прашате фудбалер кој играл против него истото ќе ви го потврди.

Кристијано Роналдо е стартен и експлозивен ама прави кратки и брзи чекори и ако збораме за брзина со топка не е нешто посебно брз. Исто како и Меси, исто има краток брз чекор и на очи изгледа многу брз, а всушност не е.

Без топка мислам дека Мартинс е најбрз, ако не излегол некој во межувреме спринтер да незнам.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom